Αξεσουάρ: Οι κορυφαίες τάσεις για την Άνοιξη 2018

Η αλήθεια είναι ότι το χειμώνα, τα αξεσουάρ είναι λίγο αδικημένα, και αυτό είτε γιατί δε φαίνονται, αφού τα κρύβουμε με τα πανωφόρια, είτε τα ξεχνάμε δίνοντας προτεραιότητα στην άνεση και στη ζεστασιά. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ή μία trendy τσάντα είναι συνήθως τα κυριότερα αξεσουάρ που φοράμε τον χειμώνα.

Την Άνοιξη παρόλα αυτά όλα αλλάζουν, όπως ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τη χρήση των αξεσουάρ. Φέτος λοιπόν, θα δούμε το κίτρινο ως επίκεντρο χρώμα συνδιασμών, πολλά μοτίβα λουλουδιών και φρούτων, λογότυπα και άλλες τάσεις που είναι έτοιμες να σας συναρπάσουν.
Πάρτε λοιπόν, μία γεύση με τις κορυφαίες τάσεις που θα επικρατήσουν την Άνοιξη του 2018.
  • Φρέσκα λουλούδια: Αν δεν είστε αλλεργικοί, τότε σίγουρα πρέπει να τα φορέσετε πάνω σας. Κανένα μοτίβο ή κέντημα, απλά φρέσκα λουλούδια σε κάποιο σημείο της εμφάνισης σας. Τα λουλούδια στο πέτο κάνουν μια εξελιγμένη επανεμφάνιση.
  • Τα χρώματα του ήλιου: Υπήρξε μια εποχή που το κίτρινο ήταν ένα χρώμα που δεν το βλέπαμε φορεμένο στα αξεσουάρ. Φέτος αυτό δεν ισχύει αφού θα φορεθεί, σε όλες του τις αποχρώσεις.

  • Σανδάλια: Ο μινιμαλισμός επανέρχεται στο επίκεντρο, και αυτή τη φορά χτυπάει τα παπούτσια, συγκεκριμένα τα σανδάλια. Μία σόλα με ένα λεπτό κορδόνι, είναι αυτό που θα φορέσουν οι περισσότερες γυναίκες τους προσεχείς μήνες.
  • Ψάθα: Τα IT Girls είναι τα πρώτα που ακολούθησαν τη μόδα των «ψάθινων αξεσουάρ» και τη μεταδίδουν παντού. Μία ψάθινη τσάντα, καπέλο ή πέδιλα με ψάθινο πάτο θα κάνουν τη διαφορά.

  • Logos, logos, logos: Τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός ότι είχαμε κουραστεί από τα εμπορικά ονόματα των εταιρειών και τα λογότυπα τους. Αλλά όπως κάθε άλλη τάση, έτσι και αυτή κάνει τον κύκλο της.
  • Χνουδωτές Τσάντες (Fluffy Bags): Εμείς οι γυναίκες έχουμε αγάπη σε ότι χνουδωτό μπορούμε να φορέσουμε. Επειδή, οι θερμοκρασίες όμως ανεβαίνουν, θα χρειαστεί να περιοριστούμε σε χνουδωτά τσαντάκια, άντε και σε χνουδωτές παντοφλίτσες.
  • Λιλά: Αυτό είναι το χρώμα που θα φορεθεί αρκετά, αυτή την εποχή μαζί με το κίτρινο. Βάζουμε το ροζ στην άκρη αφού το φορέσαμε αρκετά και δίνουμε χώρο σε ένα άλλο παστελ χρώμα που μυρίζει Άνοιξη.

Περιμένω τις τάσεις, πάνω σας! Που; 
Μα φυσικά στο Instagram προσθέτοντας το hashtag #myeditlook. Η καλύτερη εμφάνιση θα ανέβει στο λογαριασμό μας.

Σας φιλώ,


CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σου είναι σημαντική για μας και προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα σχόλια το συντομότερο.