Τα χρώματα που θα φορέσετε τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αγαπημένες μου, καλό μήνα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε. 
Ο Απρίλιος ξεκίνησε με μία υπέροχη, ηλιόλουστη Κυριακή και συγκεκριμένα την Κυριακή των Βαΐων. Σίγουρα γνωρίζετε ότι η κάθε ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας έχει τη δική της σημασιολογία, ακόμα και τα χρώματα που τη πλαισιώνουν.
Αυτή την εβδομάδα θα ντυθούμε με βάση τα χρώματα αυτά, σε συνδυασμό φυσικά με τις τάσεις της μόδας!

Κυριακή των Βαΐων

Βάσει του ονόματος φυσικά, το πράσινο κυριαρχεί. Τι θα λέγατε λοιπόν για το πιο must-have χρώμα της άνοιξη, το οποίο είναι το στρατιωτικό πράσινο; Θα το δείτε σε ολόσωμες φόρμες, όπου είναι φτιαγμένες από αέρινα υφάσματα.

Μεγάλη Δευτέρα

Τη Μεγάλη Δευτέρα κυριαρχούν δύο γεγονότα, όπως η ζωή του Ιωσήφ και η παραβολή της άκαρπης συκιάς. Η εμφάνιση σας, αυτήν την ημέρα θα είναι σε γήινες αποχρώσεις. Έχουμε πει πως οι καμπαρντίνες αποτελούν κορυφαία τάση της μόδας, ιδιαίτερα αυτές που είναι σε καφέ-σοκολατί αποχρώσεις.

Μεγάλη Τρίτη

Τη Μεγάλη Τρίτη θυμόμαστε τις παραβολέ των δέκα παρθένων και των ταλάντων, όπου η 1η διδάσκει τη πίστη και τη φιλανθρωπία και η 2η την εργατικότητα και την καλλιέργεια των πνευματικών μας χαρισμάτων. Μπορούμε λοιπόν, να κινηθούμε σε παστέλ αποχρώσεις του λιλά & του ροζ. Φορέματα, πανωφόρια ή φούστες σε παστέλ χρωματισμούς θα δώσουν στην εμφάνισή σας μία πιο ρομαντική διάθεση.

Μεγάλη Τετάρτη

Η Μεγάλη Τετάρτη είναι αφιερωμένη στην αμαρτωλή γυναίκα που μετανοεί. Το κόκκινο σε όλες του τις αποχρώσεις θα κυριαρχήσει αυτή την άνοιξη, ιδιαίτερα σε τρεις αποχρώσεις: cherry tomato, spiced apple, chili oil. Αν η σημερινή σας εμφάνιση είναι ένα κατακόκκινο σαγηνευτικό κουστούμι, θα γίνετε το fashion icon της ημέρας.

Μεγάλη Πέμπτη

Τη Μεγάλη Πέμπτη γιορτάζουμε γεγονότα όπως τον Ιερό Νιπτήρα, το Μυστικό Δείπνο, την Προσευχή του Κυρίου καθώς και την Προδοσία του Ιούδα. Τα χρώματα της ημέρας είναι το κίτρινο (Meadowlark Yellow) και το πορτοκαλί (Safety Orange). Το κίτρινο συμβολίζει τη ζήλεια και την προδοσία αλλά και το σούρουπο όπου διαδραματιζόντουσαν τα παραπάνω γεγονότα. Θα τα δείτε φορεμένα σε μεταξωτά φορέματα ή παντελόντες.

Μεγάλη Παρασκευή

Τη Μεγάλη Παρασκευή έχουμε την κορύφωση του θείου δράματος, με την Ακολουθία των Παθών. Το χρώμα που κυριαρχεί την ημέρα αυτή είναι το μωβ. Φέτος, στην κορυφή των επιλογών βρίσκεται το Ultra Violet, όπου αυτή η σκούρα μωβ απόχρωση στόλισε τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια της σεζόν. Ένα ζευγάρι μωβ μπαλαρίνες θα αποτελέσει την τέλεια επιλογή αφού θα χρειαστεί να περπατήσετε αρκετά λόγω του επιταφίου.

Μεγάλο Σάββατο

Το Μεγάλο Σάββατο γιορτάζουμε την Ανάσταση του Κυρίου, την ήττα του θανάτου και τον θρίαμβο της ζωής. Μία τέτοια ημέρα δε θα μπορούσαμε να μην φορέσουμε κάποιο ιριδίζον μεταλλικό χρώμα του ανοιχτόχρωμου ασημί, όπου αποτελεί υπέροχη ιδέα για ένα βραδινό, επίσημο φόρεμα. Πρόκειται για ένα χαρούμενο και γεμάτο ενέργεια χρώμα.
Να περάσετε όμορφα και μη ξεχνάτε ότι η αγάπη είναι πάντα στη μόδα!
Σας φιλώ,CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σου είναι σημαντική για μας και προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα σχόλια το συντομότερο.