3 νέες τάσεις που πρέπει να φορέσεις στις γιορτές

Αν νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα για τις καινούριες τάσεις της μόδας, κάνετε λάθος, αφού όλο και καινούρια trends βγαίνουν συνέχεια στο προσκήνιο από τους λατρεμένους οίκους. Και φυσικά δε μπορώ να μην σας τις πω αφού πρέπει να τις τιμήσετε μέσα στις γιορτές!
Βέβαια επειδή τα έξοδα των εορτών, για στολίδια, δώρα, φαγητά είναι ήδη αρκετά, δε θέλω να αγχωθείτε για τις επιπλέον αγορές που αφορούν τις νέες τάσεις της μόδας, αφού σας έχω τη λύση για έξυπνες αγορές: 
Στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης παρουσιάστηκαν οι νέες τάσεις και σας παρουσιάζω τις καλύτερες!
  • Πολύχρωμα PVC jackets: Η μόδα των PVC ρούχων ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια αλλά φέτος έρχεται στο επίκεντρο. Μπορείτε να τα φορέσετε όλες τις ώρες και σε αρκετές περιστάσεις με τα ανάλογα φυσικά αξεσουάρ και το ανάλογο στυλ.

  • Τι κoστούμι και κακό είναι αυτό; Σχεδόν οι πάντες από σχεδιαστές, fashion blogger, celebrities και fashionistas, δείχνουν φέτος μια ιδιαίτερη αδυναμία στα κοστούμια και βρίσκουν εναλλακτικούς τρόπους για να μας τα παρουσιάσουν. Μπορείτε να τα φορέσετε σε όλες τις περιστάσεις με ανάλογο στυλ: μέσω layering, συνδυάζοντας διαφορετικά κομμάτια μεταξύ τους, προσθέτοντας φούστα στην συνολική εικόνα.
                     
  • Το Marigold Yellow είναι το έντονο κίτρινο που θα φορεθεί πολύ τη νέα σεζόν. Tο κίτρινο παρά του ότι έχει τόσες αποχρώσεις που ταιριάζουν σε ξανθές και μελαχρινές, δεν είναι εύκολο να συνδυαστεί. Με ένα ανοιχτό, γλυκό καφέ λοιπόν, μπορείτε να ταιριάξετε το marigold για ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα αλλά και το λευκό είναι ιδανικός συνδυασμός για ένα πολύ φωτεινό outfit. Το μαύρο κάνει το αποτέλεσμα πιο έντονο βάσει της αντίθεσης και το μπλε και κυρίως σε αποχρώσεις που μοιάζουν προς το petrol θα κάνετε ένα υπέροχο outfit.
Αυτά για σήμερα αγαπημένες μου! Σας φιλώ και μέχρι την επόμενη φορά: 
Enjoy and Share Love!

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Αν έχεις οποιαδήποτε απορία ή απλά θέλεις να πεις τη γνώμη σου μη διστάσεις να αφήσεις σχόλιο!
Θα χαρούμε να το διαβάσουμε και να απαντήσουμε!