Ποιες είμαστε;

Διάβασε επίσης

Αν αναρωτιέσαι ποιες είμαστε είσαι στη σωστή σελίδα!

Η συντακτική ομάδα του edityourlifemag.gr

H συντακτική ομάδα του #edityourlifemag αποτελείται από τις παρακάτω bloggers

Δέσποινα από το Despina's studio


Ασχολούμαι με το blogging από το 2009. Όταν, το 2014, είχα την ιδέα για το Edit Your Life Magazine σκοπός μου ήταν, όπως φαίνεται κι από το όνομά του, να βοηθήσω γυναίκες και κυρίως bloggers να αλλάξουν τη ζωή τους.
Σήμερα έχοντας αλλάξει πρώτα τη δική μου ζωή και επαγγελματική πορεία ο στόχος μου έχει γίνει διπλός: θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερες bloggers μπορώ να αλλάξουν τις ζωές των αναγνωστών τους αλλά και τις δικές τους.
Για να το πετύχω αυτό δημιούργησα τη μεγαλύτερη και πιο ενεργή κοινότητα bloggers αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα τις Greek Women Bloggers ενώ παράλληλα αρθρογραφώ από το 2014 με κύρια θεματολογία το blogging, τα κοινωνικά δίκτυα και άλλα εργαλεία branding & marketing δίνοντας έμφαση στο πώς οι μπλόγκερς μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους.
Διάβασε παρακάτω για να γνωρίσεις και την υπόλοιπη συντακτική ομάδα!


Βίλλυ από το Makeup your dayz

Βίλλυ από το makeupyourdayz , συντάκτρια του edityourlifemag.gr
Είμαι η Βίλλυ (από το Παρασκευ-βίλλυ όχι από το Βασιλική), ζω στην Αθήνα και είμαι Συντηρήτρια Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης, makeup artist, στυλίστρια, blogger, beauty addicted, fitness addicted και yoga lover! Όταν δεν κάνω κάτι από τα παραπάνω, ψάχνω νέα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας, ανακαλύπτω «τρύπες» με μικρούς θησαυρούς και φωτογραφίζω τα graffiti στους δρόμους. Είμαι παιδί του καλοκαιριού και του ήλιου (γεννήθηκα καλοκαίρι με καύσωνα), των Ελληνικών νησιών και της θάλασσας (κατάγομαι από κυκλαδίτικο νησί), του cheesecake και του banoffee (απλά γλυκατζού)!Ειμαι στο δυναμικό του #edityourlifemag από τον Οκτώβριο του 2014.



Κατερίνα από τα The KM Projects

Κατερίνα από το The KM projects, συντάκτρια του edityourlifemag.gr
Είμαι η Κατερίνα. Γεννήθηκα στην ΑΘήνα και έχω πολίτικες και Μικρασιατικές ρίζες. Σπούδασα θέατρο στην Ανώτερη Σχολή δραματικής τέχνης Βεάκη. Έπαιξα σε παραστάσεις σε θέατρα της Αθήνας αλλά και σε περιοδείες στην Ελληνική επαρχία, ενώ συμμετείχα και στην διοργάνωση και παραγωγή τους ως βοηθός σκηνοθέτη.Το Blogging για μένα ξεκίνησε τυχαία όταν ξεκίνησα πριν από χρόνια να μοιράζομαι σκέψεις και ιδέες στα blogs της Athens Voice. Από τότε μπήκε το μικρόβιο και έτσι τώρα κατέληξα να Bloggάρω και να Vloggάρω συνέχεια! Από το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησα να αρθρογραφώ για το #edityourlifemag.To 2015 σε συνεργασία με άλλες Bloggers δημιούργησα την ομάδα Bloggers In Action, με σκοπό την διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων και την υποστήριξη φιλανθρωπικών και κοινωνικών δράσεων, πάντα μέσα από την συνεργασία διάφορων Ελλήνων Bloggers.



Επίσης η συντακτική μας ομάδα έχει συνεργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα με τις παρακάτω bloggers



1 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

  1. Καλησπερα σας ενδιαφερομαι να γινω μια blogger ειμαι 53 χρονων που ασχολουμαι με χειροποιητες κατασκευες και κατασκευη οργονιτη ασχολουμαι με ενεργειακες θεραπειες (ρεικι αρωματοθεραπεια κρυσταλοθεραπεια και γνωριζω χρησμους και μυθους των αρχαιων ελληνων ) την ζωη μου δεν την θεωρω δεδομενη αλλα ουτε και τυχαια θαθελα να γινω μελος στο παρεακι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->