Αλλάζοντας χρώματα το Φθινόπωρο - Προσωπικές ιστορίες

Διάβασε επίσης

   Δεν ήμουν λάτρης και φανατικός οπαδός του φθινοπώρου. Ανέκαθεν λάτρευα το καλοκαίρι, αγαπούσα την άνοιξη, με ενθουσίαζε ο χειμώνας. Το φθινόπωρο πάντα μου προκαλούσε ανάμεικτα συναισθήματα, είχε την ικανότητα να με κάνει να νιώθω χαρά και λύπη ταυτόχρονα. Πρωτοστατούσε μια μελαγχολία που δύσκολα μπορούσα να τη διευκρινίσω.
Αλλάζοντας χρώματα το Φθινόπωρο - Προσωπικές ιστορίες


   Οι συχνές βροχές, η μέρα που αρχίζει να μικραίνει, τα παιδιά που μαζεύονται νωρίτερα στα σπίτια τους, όλα συνέβαλαν στην κακή διάθεση που με έπιανε κυρίως τις απογευματινές ώρες. Και πώς να συμπαθούσα το φθινόπωρο αφού ήταν Σεπτέμβριος όταν αποχωρίστηκα τις φίλες μου γιατί πέρασαν σε σχολές σε διαφορετικές πόλεις. 
    Και Οκτώβριος ήταν όταν έπρεπε να φύγω κι εγώ.  Σεπτέμβριος πάλι όταν έπρεπε να γυρίσω στην πόλη μετά από το πιο τρελό, μαγικό και μεθυστικό καλοκαίρι κάπου στο Αιγαίο. Τον πιο επώδυνο χωρισμό μου τον πέρασα Νοέμβριο.



Αλλάζοντας χρώματα το Φθινόπωρο - Προσωπικές ιστορίες    Λένε όμως ότι η ζωή έχει το χρώμα που της δίνεις, κι εγώ θα πω ότι και οι εποχές έχουν το χρώμα που τους δίνεις. Αποφάσισα να αλλάξω χρώμα στο φθινόπωρο και από γκρίζο- ανθρακί να το κάνω χρυσό, σαν το χρώμα των φύλλων που πέφτουν και καφέ, σαν τη μουσταλευριά που έτρωγα μανιακά όταν ήμουν μικρή πάντα τέτοια εποχή! Και κάπως έτσι συνειδητοποίησα ότι μπορεί να μην είναι και τόσο άσχημο! Όσο κρυώνει ο καιρός τόσο αυξάνονται οι συγκεντρώσεις στα σπίτια. Φίλοι πηγαινοέρχονται μαζί με φρεσκομαγειρεμένα φαγητά, γλυκά στο ταψί, ποτά και επιτραπέζια. Τα ράφια γεμίζουν με κάθε λογής ποικιλίες τσαγιού. 
   Οι χνουδωτές ζακέτες είναι σε πρώτη ζήτηση στην ντουλάπα και τα χαριτωμένα καλτσάκια με φιογκάκια επιτέλους βγαίνουν από τα συρτάρια. Ακόμα και τα χρώματα δείχνουν διαφορετικά! Το κοραλί και το κίτρινο αποκτούν άλλο νόημα και μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση σε μια μέρα χωρίς ήλιο. 
Αλλάζοντας χρώματα το Φθινόπωρο - Προσωπικές ιστορίες

   Το πρωινό χουζούρεμα γίνεται όλο και πιο συχνό, ενώ η Κυριακάτικη τεμπελιά απενοχοποιείται πλήρως! Είναι η εποχή που οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά, δεν ξέρω γιατί αλλά συμβαίνει, και κάνουν σχέδια μακρινά και κοντινά. Είναι μια μικρή Πρωτοχρονιά, όσο είσαι στην αναμονή για την κανονική Πρωτοχρονιά.          Σεπτέμβριο πέρασα το τελευταίο μάθημα στη σχολή μου και Σεπτέμβριο έπιασα την πρώτη μου δουλειά. Ήταν Νοέμβριος όταν πήρα αποφάσεις που άλλαξαν τη ζωή μου προς το καλύτερο και όταν επιτέλους πραγματοποίησα ένα ταξίδι που το οργάνωνα καιρό! Και ήταν Οκτώβριος όταν γνώρισα εσένα.

Ναι, εσένα εννοεί! Η Βίλλυ ξεκίνησε τη συνεργασία της με το #edityoutlife τον Οκτώβριο του 2014!




Βίλλυ από Makeup your dayz

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->