Τι πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ της αρχάριας

Διάβασε επίσης

Makeup starter kit – Το νεσεσέρ της αρχάριας.

Τι πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ της αρχάριας

Σου ετοίμασα μια λίστα με τα απολύτως βασικά που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις το ταξίδι σου στον υπέροχο κόσμο του μακιγιάζ. Απλά να θυμάσαι πάντα ότι οι ανάγκες τις κάθε μιας ποικίλουν και ότι μπορείς να προσαρμόσεις την λίστα αυτή στις δικές σου.

1. Ενυδατική κρέμα με αντηλιακή προστασία. Πάντα πρέπει να δίνεις προτεραιότητα στην ενυδάτωση του προσώπου σου και πάντα να διαλέγεις υψηλή προστασία από τον ήλιο. Φρόντισε όμως να ταιριάζει στον δικό σου τύπο επιδερμίδας.

Τι πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ της αρχάριας
2. Concealer. Αν δεν έχεις πρόβλημα σοβαρό με την επιδερμίδα σου όπως για παράδειγμα έντονη ακμή, μπορείς να αποφύγεις το foundation. Διάλεξε μόνο ένα concealer το οποίο θα χρησιμοποιείς για να καλύψεις τυχόν ατέλειες. Δοκίμασε κάποιο που να συνδυάζει ιδιότητες (πχ και για μαύρους κύκλους και για σπυράκια)

3. Πούδρα. Καλό είναι να επιλέξεις μια πούδρα με μέτρια κάλυψη που θα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις τόσο το πρωί όσο και στις βραδινές σου εξόδους.

4. Ρουζ. Θα πρότεινα κάτι σε κοραλί ή ροζ τόνους ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου. Bronzer μπορεί να μην χρειαστείς αλλά το ρουζ σου είναι απαραίτητο.
Τι πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ της αρχάριας

5. Παλέτα με ουδέτερες αποχρώσεις. Επέλεξε μια παλέτα που να περιλαμβάνει τόσο ανοιχτές όσο και πιο σκούρες σκιές για να την χρησιμοποιείς και για τις βραδινές σου εμφανίσεις.

6. Μολύβι ματιών. Ακόμα και αν δε χρησιμοποιείς eyeliner ένα μολύβι ματιών θα τονίσει τα μάτια σου και το βλέμμα σου. Προτίμησε μαύρη ή καφέ απόχρωση για αρχή.
Τι πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ της αρχάριας

7. Διαφανές gel για τα φρύδια ή μολύβι φρυδιών. Τα φρύδια είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία του προσώπου μας και συμπληρώνουν τις «εκφράσεις» μας. Αν έχεις προικιστεί με πλούσια φρύδια φρόντισε τα με ένα τσιμπιδάκι , χτένισε τα με μια παλιά οδοντόβουρτσα και πέρασε από πάνω ένα διαφανές gel για τα φρύδια. Αν πάλι χρειάζεται να τα τονίσεις, ένα μολύβι φρυδιών είναι απαραίτητο.

8. Κραγιόν ή Lip gloss. Ιδανικά θα σου πρότεινα ένα Lip gloss στην αγαπημένη σου κοραλί ή ροζ απόχρωση για το πρωί και ένα κραγιόν για τις εξόδους σου.
Τι πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ της αρχάριας

9. Μάσκαρα. Η μάσκαρα είναι από τα πιο βασικά σου συστατικά για το νεσεσέρ σου. Ακόμα και αν παραλήψεις το μολύβι ή το eyeliner σε παρακαλώ μην παραλήψεις την μάσκαρα.

Τι πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ της αρχάριας



10. Πινέλο για ρουζ. Πολλές κοπέλες χρησιμοποιούν πινέλο για την πούδρα, για τις σκιές, για τα κοψίματα. Αλλά πίστεψε με, αν υπάρχει ένα πινέλο που δεν μπορείς να αποφύγεις αυτό είναι του ρουζ, όλα τα άλλα ίσως είναι και περιττά.

Δες εδώ το βίντεο που ετοίμασα με όλα τα προϊόντα που πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ της αρχάριας




Κατερίνα από τα The KM Projects

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->