Τα 10 ζευγάρια παπούτσια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Διάβασε επίσης

Αν και έχω μιλήσει και παλαιότερα για αυτό το θέμα πιστεύω ότι πάντα είναι επίκαιρο. Ετοίμασα λοιπόν μια λίστα με τα 10 ζευγάρια παπούτσια που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της.

1. θα ξεκινήσω από τις απλές μπαλαρίνες. Πρόκειται για μια εύκολη λύση για να είστε πάντα κομψές και ταυτόχρονα "ετοιμοπόλεμες". Το πιο βασικό παπούτσι στην ντουλάπα σας.
2. Τα καθημερινά αθλητικά παπούτσια. Τελευταία γίνεται όλο και περισσότερος χαμός για τα sneakers. Τα αθλητικά παπούτσια μπορεί να προορίζονται για το γυμναστήριο, αλλά αξίζει να επενδύσετε σε ένα βασικό ζευγάρι που θα ταιριάξει και με τα τζην σας.
3. Tα χαμηλά μποτάκια. Είναι ιδανικά για τις βροχερές μέρες του φθινοπώρου αλλά και για τα κρύα του χειμώνα. Ταιριάζουν εξίσου με τζην αλλά και με φορέματα ή ακόμα και με κοστούμι για πιο ανδρόγυνο στυλ.
4. Οι Καλοκαιρινές πλατφόρμες ήρθαν για να μείνουν. Κάνουν την εμφάνιση τους από την Άνοιξη και μένουν μέχρι και τα μέσα του φθινοπώρου, αφού εδώ στην Ελλάδα δεν κάνει πραγματικά και τόσο πολύ κρύο.
5. Τα κλασσικά ψηλοτάκουνα είναι ίσως αναγκαίο κακό για μερικές από εμάς αλλά πραγματικά αναγκαίο. Επενδύστε έστω σε ένα ζευγάρι μαύρες ψιλοτάκουνες γόβες για να σας "ξελασπώσουν" στις δύσκολες στιγμές.
6. Τα καθημερινά σανδάλια, είναι η πιο καλή εναλλακτική της σαγιονάρας και η πιο σικάτη. Όσο πιο πολύ προχωράμε στο καλοκαίρι επενδύστε σε ένα σχέδιο με λεπτομέρειες που θα σας αρέσουν για κάθε μέρα
7. Τα πέδιλα. Είναι εκείνο το ζευγάρι που ξεχωρίζει από τα άλλα καθώς είναι ιδιαίτερο αλλά ταυτόχρονα κολακευτικό και ταιριάζει με όλα, από τα τζην ως τα βραδινά φορέματα.
8. Οι κλασσικές μπότες ιππασίας προσθέτουν στυλ και προστασία. Είναι τόσο σικ όσο και πρακτικές. 
9. Οι  Nude γόβες είναι η εύκολη λύση για να συμπληρώσεις ένα απογευματινό look αλλά και ένα πιο επίσημο ένδυμα. Είναι ιδανικές για όλες τις εποχές και πάνε με όλα.
10. Τα oxford ή  τα μοκασίνια έχουν μετατραπεί σε απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Φοριούνται από το πρωί στη δουλειά αλλά και ως εναλλακτική των αθλητικών με μια κολεγιακή τσαχπινιά.

Αυτά είναι τα 10 ζευγάρια παπούτσια που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της κατά την γνώμη μου. Συμφωνείτε;

Να θυμάσαι: στο #edityourlifemag θα μαθαίνεις κάτι καινούριο για να κάνεις το μπλογκ σου καλύτερο και τη ζωή σου ως blogger πιο εύκολη. Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->