Βρεθήκαμε στο Athens Fashion Trade Show και ιδου οι εντυπώσεις μας

Διάβασε επίσης

Πριν δύο εβδομάδες 7-10/9 στο Εκθεσιακό κέντρο Αεροδρομίου πραγματοποιήθηκε το Athens Fashion Trade Show για φέτος και το Edit Your Life Μagazine ήταν εκεί. 

Εγώ μαζί με την αρχισυντάκτριά μας κα Δέσποινα Πατεράκη βρεθήκαμε εκεί κατόπιν πρόσκλησης που λάβαμε από μια ελληνική εταιρεία (για την οποία θα σας μιλήσω αναλυτικά παρακάτω) τη Damakoupa.gr από την πανέμορφη Θεσσαλονίκη.

Athens fashion trade show 2017 & Damakoupa


Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν πάρα πολύ χαρούμενες και νιώσαμε ιδιαίτερη τιμή για την πρόσκληση αυτή! Αφού φτάσαμε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, κάτι το οποίο αποδείχθηκε πολύ σωστό γιατί δεν είχε πολύ κόσμο και απολαύσαμε τη βόλτα μας στην έκθεση. 

Μας δόθηκε η ευκαιρία να μάθουμε τις καινούριες τάσεις της μόδας και να δούμε πράγματα που θα βγουν στις βιτρίνες των καταστημάτων τις επόμενες σεζόν! Η έκθεση φιλοξενούσε τα πάντα γύρω από τη μόδα. Αξεσουάρ, ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα και πιζάμες βρίσκονταν εκεί για να τα θαυμάσουμε και να ενημερωθούμε για τις νέες τάσεις της επόμενης σεζόν!

Athens fashion Trade Show 2017

Πολλά από τα περίπτερα ήταν στημένα πολύ καλόγουστα και σε κέρδιζαν μόνο και μόνο με την παρουσία τους στο χώρο. Ένα από αυτά ήταν και το περίπτερο της Damakoupa.gr. Μας καλοδέχτηκε η Εύη, η μια από τις δύο αδερφές Βαφειάδη που είναι και οι ιδιοκτήτριες της εταιρείας μαζί με τον υπέροχο μπαμπά της! Μιλήσαμε για όλα και είδαμε από κοντά την καινούρια κολεξιόν σε πιζάμες κι όχι μόνο. Με σχέδια μοναδικά, γεμάτα φαντασία και υφάσματα που ακουμπούσαν σα χάδι πάνω σου τα ρούχα της Damakoupa.gr μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Να σας πω ότι μάθαμε πως η εταιρεία ειδικεύεται όχι μόνο σε πιζάμες αλλά διαθέτει μια απίστευτη συλλογή από homewear για τη γυναίκα που θέλει να είναι περιποιημένη και προσεγμένη ακόμα και μέσα στο σπίτι! Φορέματα σε άνετες γραμμές και θηλυκά  κοψίματα πρωταγωνιστούσαν στις κρεμάστρες του περιπτέρου ενώ η αθλητική συλλογή νομίζω θα καλύψει και τα πιο απαιτητικά γούστα. Ταυτόχρονα εγώ εκτίμησα ιδιαίτερα την ποιότητα της παιδικής συλλογής και ήδη ονειρεύτηκα χουχούλιασμα μαζί με τον Βαγγελάκο και να φοράμε αυτές τις υπέροχες πιζάμες! Τέλος το σημαντικότερο για μένα είναι ότι είναι 100% Ελληνική εταιρεία με εμπειρία 25 χρόνων στο χώρο και συνεχίζει να παράγει τα προϊόντα της με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες.

Athens fashion Trade Show 2017 & Damakoupa
Η υπέροχη Εύη μαζί με την αρχισυντάκτριά μας βγάζουν τις απαραίτητες...selfies!

Στο τέλος η Εύη μας έκανε μια υπέροχη έκπληξη καθώς είχε ετοιμάσει προσωποποιημένα δωράκια με μοναδικά προϊόντα της εταιρείας από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή.

Athens fashion Trade Show 2017 & Damakoupa

Να σας πω ότι η εταιρεία έχει παρουσία σε όλη την Ελλάδα σε πάνω από 200 σημεία πώλησης αλλά και ένα καταπληκτικό e-shop που μπορείτε να βρείτε στο www.damakoupa.gr και τέλος η εταιρεία έχει διαρκή παρουσία και στα Social media. Μπορείτε να την ακολουθήσετε στο Facebook αλλά και στο Instagram.

Σας αφήνω με την υπόσχεση ότι θα επανέλθουμε σ 'αυτή την εταιρεία γιατί μας ενθουσίασε και θα ετοιμάσουμε πολλά πράγματα με τα ταλαντούχα αυτά κορίτσια από τη Θεσσαλονίκη!!!

Είμαι η Έλενα
και μέχρι την επόμενη φορά
Σε φιλώ








Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->