Editors' meeting in Athens: τι συνέβη και πως τα περάσαμε

Διάβασε επίσης

Το προηγούμενο Σάββατο 3/11/2017 με αφορμή τη συμμετοχή της στη Χειροτέχνικα ανέβηκε στην Αθήνα η αγαπημένη μας αρχισυντάκτρια κα Δέσποινα Πατεράκη και όπως καταλαβαίνετε αυτό από μόνο του ήταν άξιο εορτασμού με καφέ και editors' meeting φυσικά!

Editors' meeting in Athens

Εκτός από την Ειρήνη μας που μας γράφει όλα αυτά τα σούπερ άρθρα από το εξωτερικό και τη Μυρτώ που δεν κατάφερε να ανέβει στην Αθήνα, οι υπόλοιπες μαζευτήκαμε σε μια όμορφη καφετέρια στο Περιστέρι και είπαμε τα νέα μας με πολλή χαρά. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να μοιράζεσαι σκέψεις και ιδέες με ανθρώπους που συνεργάζεσαι και έχεις κάτι κοινό να σε ενώνει. Εμείς αγαπάμε όλες το Edit Your Life Μagazine και προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε, να σας δείχνουμε όμορφες ιδέες, συνταγές και κατασκευές αλλά και να οργανώνουμε για εσάς όμορφους διαγωνισμούς.

Ως η ομάδα των editors λοιπόν θέσαμε τους νέους στόχους των επόμενων μηνών, μοιραστήκαμε ιδέες για να σας κρατήσουμε αμείωτο το ενδιαφέρον και φυσικά ανταλλάξαμε απόψεις για τεχνικά θέματα, όπως για παράδειγμα πως να γράφουμε πιο ζουμερούς τίτλους αναρτήσεων, ποιες τεχνικές θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τα άρθρα μας πιο δημοφιλή στο SEO καθώς και ποια εργαλεία θα κάνουν τη δουλειά μας λίγο πιο εύκολη και πολύ πιο αρεστή σε εσάς!

Editors' meeting in Athens


Όπως σε κάθε meeting έτσι και στο δικό μας δεν έλειψαν τα κεράσματα αφού και φοβερά macaroons είχαμε αλλά και δωράκια από την beauty editor μας  Κατερίνα από το The KMproject που κατέφθασε με γεμάτα χέρια με δωράκια ομορφιάς!

Για να μη σας κουράσω άλλο θα δώσω το λόγο σε δυο από τα κορίτσια μας να μας πουν τις σκέψεις τους σχετικά με το meeting!

"Αλήθεια πως μπορεί κανείς να περιγράψει κάτι στο οποίο συμμετέχει πρώτη φορά; Δύσκολα θα σας απαντήσω. Κατ' αρχήν να πω ότι ντράπηκα πολύ που πήγα με "άδεια χέρια". Όλες οι υπόλοιπες συντάκτριες έφεραν και κάτι, εγώ τίποτα! Ντροπή! Υπόσχομαι να επανορθώσω την επόμενη φορά. 
Λοιπόν στο θέμα μας. Η συνάντηση ήταν πολύ επικοδομητική. Ανταλλάξαμε όχι μόνο τα νέα μας αλλά και ιδέες για ενέργειες, αναρτήσεις και το κυριότερα οργανώσαμε τις σκέψεις μας για το μέλλον του περιοδικού και που θέλουμε αυτό να φτάσει. Επιπλέον ανταλλάξαμε γνώμες και εμπειρίες για εφαρμογές που μας βοηθούν και κάνουν τη ζωή όλων των blogger ευκολότερη (θα σου μιλήσουμε για όλα αυτά λεπτομερώς σύντομα). 
Προσωπικά, αυτό το meeting ήταν τρανή απόδειξη του τι μπορούμε να καταφέρουμε όταν ενωθούμε. Είμαστε μια ομάδα bloggers με σεβασμό η μια στη δουλειά της άλλης, όπου δεν υπάρχουν αντιπαλότητες και ανταγωνισμός και το μοναδικό μας μέλημα είναι να βοηθήσουμε η μια την άλλη αλλά και όλες τις bloggers ή μη που μας διαβάζουν. Άλλωστε το μέλλον του blogging είναι το networking." Ιωάννα

"Έφτασα τελευταία και καταϊδρωμένη με μόλις μία ώρα καθυστέρηση (δικαιολογούμαι όμως γιατί ήρθα απευθείας από τη δουλειά). Αφού συστηθήκαμε με τα κορίτσια που δε γνώριζα έπεσα με τα μούτρα στα μακαρόν. Όλα τα κορίτσια ήταν ετοιμοπόλεμα και οργανωμένα με planners, notes, ιδέες, προτάσεις, γνώμες, και στη συνάντηση έγινε ένα τρελό brainstorming! Υπήρχε τόσο μεγάλος ενθουσιασμός, τόσα πολλά αυτά που θέλαμε να μοιραστούμε και τόσο λίγος χρόνος! Οργανωθήκαμε για τα Χριστούγεννα και συζητήσαμε για πολλά νέα θέματα που θα παίξουν στο περιοδικό. Χάρηκα τόσο πολύ που συνάντησα τις "συν-συντάκτριές" μου και πέρασα τόσο όμορφα, που πραγματικά ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση!" Βίλλυ

Editors' meeting in Athens

Κλείνοντας να σας πω ότι ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το καινούριο έτος. Ήταν όχι μόνο ένα χαλαρό κι όμορφο απόγευμα αλλά ταυτόχρονα πολύ παραγωγικό για το περιοδικό μας.

Αυτά για σήμερα...
Είμαι η Έλενα
και μέχρι την επόμενη φορά
Σε φιλώ


Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->