5 +1 ιδέες για εύκολα DIY δώρα για καλεσμένους και συναδέλφους

Διάβασε επίσης

Ακόμα κι αν έχεις βρει τι δώρα θα πάρεις για τους αγαπημένους σου, είναι ωραίο ετοιμάσεις και μερικά μικρά δωράκια είτε για τους καλεσμένους, είτε για τους συναδέλφους ή απλά τις λοιπές "υποχρεώσεις", έτσι για το καλό του χρόνου. Δεν είσαι υποχρεωμένη να αγοράσεις κάτι ακριβό, αυτό άφησε το καλύτερα για τους πολύ δικούς σου ανθρώπους, όμως ένα μικρό δωράκι μπορείς να κάνεις στους θείους σου ή στα ξαδέρφια σου που θα έρθουν στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου. Εγώ σου έχω εδώ μερικές ιδέες που θα σε κάνουν να κερδίσεις τις εντυπώσεις χωρίς να ξοδευτείς. Και αν σου αρέσουν εννοείται ότι μπορείς να ετοιμάσεις κάτι και για τους συναδέλφους στο γραφείο ή τους γείτονες που συμπαθείς κτλ.

christmas, gifts, presents DIY δώρα για καλεσμένους








1. Χριστουγεννιάτικες κούπες με δωράκια. Η ιδέα της Demi από το a beauty mom για χριστουγεννιάτικες κούπες γεμάτες γλυκάκια και μικρά δωράκια νομίζω ότι είναι από τις ομορφότερες που έχω δει στην ελληνική blogοσφαιρα. Μπορείς να πάρεις χριστουγεννιάτικες κούπες και να τις γεμίσεις γλυκάκια και δωράκια και να τις στολίσεις με κορδέλες κόκκινες και είσαι έτοιμη.

Christmas Mugs A beauty mom



2. Τα Χριστούγεννα σε ένα βαζάκι. Γέμισε ένα μικρό βάζο από μαγιονέζα ή σάλτσα με μικρά γυκάκια και δωράκια. Αν είναι να τα δώσεις σε φίλες σου μπορείς να βάλεις ένα σαπουνάκι, δειγματάκια από καλλυντικά ή το αγαπημένο σου αρωματάκι σε δείγμα. Μην ξεχάσεις να το στολίσεις με κορδέλες και χαρτί και είσαι έτοιμη. Αν πάλι το βαζάκι πάει σε φίλους σου, μπορείς να τους βάλεις γλυκάκια μαζί με ένα μικρό σακουλάκι με καφέ, ενυδατική κρέμα για after shave κτλ. Αν θέλεις μπορείς να διαβάσεις εδώ το άρθρο με το πως να φτιάξεις ένα οικονομικό χειροποίητο χριστουγεννιάτικο δώρο σε βάζο.

3. Χριστουγεννιάτικα χειροποίητα δώρα από την κουζίνα σας. Η Ιωάννα από το Ioanna's Notebook προτείνει χειροποίητα δώρα γεμάτα αγάπη και σας δείχνει πως να τα ετοιμάσετε με τα χεράκια σας. Αντί να κάνετε την υπερπαραγωγή της φωτογραφίας που ετοίμασε η Ιωάννα, δοκιμάστε ένα μικρότερο μπωλ με γλυκάκια από τα χεράκια σας.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΣ


4. Σπιτικό λικέρ ρόδι. Από την Ιωάννα και η επόμενη ιδέα. Χαρίστε στους καλεσμένους σας σπιτικό λικέρ ρόδι που φτιάχνεται κυριολεκτικά σε μια νύχτα. Εδώ έχει και την συνταγή για το σπιτικό αυτό λικέρ ροδιού.

DIY δώρα για καλεσμένους


5. Φτιάξτε το δικό σας γούρι. Ένα δώρο γεμάτο ευχές για τη νέα χρονιά αλλά και αγάπη αφού θα το έχετε φτιάξει η ίδια με τα χεράκια σας. Η Έλενα μας από το Busy mama's corner μας έχει ετοιμάσει αντίστοιχο άρθρο με DIY χειροποίητα γούρια με ξυλάκια κανέλας, όπου μπορείς να δεις πως θα τα φτιάξεις.

Και μια τελευταία ιδέα. Αν σου αρέσει η περιποίηση αλλά προτιμάς τα φυσικά καλλυντικά, τότε δοκίμασε να φτιάξεις σπιτικά scrub που θα εντυπωσιάσουν τις φίλες σου. Βάλε τα σε ένα μικρό βαζάκι με μια ωραία κορδέλα και έτοιμο το δώρο σου.

Αυτές ήταν 5+1 ιδέες για εύκολα και οικονομικά DIY δωράκια για τους καλεσμένους, τους συναδέλφους ή απλά τις λοιπές "υποχρεώσεις". Ελπίζω να σας βγάλουν ασπροπρόσωπες.

Διάβασε επίσης: 5+1 Τρόποι για να οργανωθείς εγκαίρως για τις γιορτές
Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->