Οι 5+1 καλύτερες επιλογές δώρων για youtubers

Διάβασε επίσης

Πλησιάζουν λοιπόν οι γιορτές και όλοι σαν μικρά παιδιά περιμένουμε να ανταλλάξουμε δώρα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Εύκολο να διαλέξει κανείς δώρο για τον/την σύζυγο, για τα παιδιά, τους γονείς, γιατί τους ζει καθημερινά και ξέρει το γούστο τους, αλλά και το τι χρειάζονται ή θέλουν αυτή την περίοδο.  Έλα όμως που στη λίστα με τα άτομα που έχουμε να κάνουμε δώρο έρχεται να προστεθεί και η φίλη youtuber. Και μη μου πεις πως δεν έχεις τέτοια φίλη,γιατί δε θα σε πιστέψω. Είναι εποχή που το YouTube ανθεί στην Ελλάδα. Για αυτό κι εγώ σου έχω ετοιμάσει έναν οδηγό, που θα σε βοηθήσει να διαλέξεις δώρο για αυτή τη φίλη σου.



Ξέρω πως αν έχεις διαβάσει και τους προηγούμενους οδηγούς δώρων εδώ στο Edit θα πεις πως αυτή δεν είναι και η πιο πρωτότυπη ιδέα. Όμως είναι γεγονός, ότι κάθε youtuber χρειάζεται ένα ημερολόγιο για να σημειώνει τις ιδέες για καινούρια βίντεο και όχι μόνο. Σίγουρα λοιπόν το να της χαρίσεις ένα ημερολόγιο ή μια ατζέντα με όμορφο print θα το εκτιμήσει πάρα πολύ.
Αν γνωρίζεις πως η φίλη σου δεν έχει τρίποδο για την κάμερα της, τότε αυτή θα πρέπει να είναι η νούμερο ένα επιλογή σου (αν φυσικά διαθέτεις το budget). Το τρίποδο θα τη βοηθήσει πάρα πολύ στο να φιλμάρει τα νέα της βίντεο. Εδώ που τα λέμε, αλλιώς είναι να φιλμάρεις με την κάμερα επάνω στο γραφείο σου και επάνω σε μερικά βιβλία για να έρθει στο επιθυμητό ύψος και αλλιώς είναι να την έχεις στερεωμένη με ασφάλεια στο τρίποδο, που τα "πόδια" του αυξομοιώνονται και μπορείς να κάνεις τα γυρίσματα σου ακόμη και σε εξωτερικό χώρο.
Οι youtubers ξενυχτάνε, ίσως να μην σου το έχει αναφέρει, πράγμα δύσκολο αν είστε φίλες, ίσως όμως και να στο έχει πει και να μην την πιστεύεις. Κι όμως το να είσαι youtuber χρειάζεται πολύ χρόνο, χρόνο τον οποίο πρέπει να ξεκλέψεις από κάποια άλλη δραστηριότητα σου. Δύσκολα ξεκλέβει ο οποιοσδήποτε χρόνο απ΄τη δουλειά και από τις οικογενειακές υποχρεώσεις, οπότε μένει να ξεκλέψει από τον ύπνο. Σύμμαχος ο καφές. Μια όμορφη κούπα καφέ λοιπόν που θα συντροφεύει τη φίλη σου κατά τις ατελείωτες ώρες editing σίγουρα είναι μια πολύ safe και οικονομική επιλογή που σίγουρα όμως θα εκτιμηθεί πολύ.

 Ίσως να είναι κάτι που έχει ήδη. Όμως μια δεύτερη θα της φανεί πολύ χρήσιμη σε περίπτωση που έχει να γυρίσει κάποιο vlog στις διακοπές της ή σε εξωτερικό χώρο μακρυά από το σπίτι. 
Ένα selfie stick θα τη βοηθήσει να βγάζει καλύτερες φωτογραφίες για το instagram της, αλλά και για τις μικρογραφίες (thumbnails) των βίντεο της.
Αυτό πιστεύω πως θα σας λύσει τα χέρια,αν ακόμη δεν αποφασίσατε να της κάνετε δώρο κάτι από τα παραπάνω. Οι δωροκάρτες public ξεκινάνε από 10 ευρώ. Είναι ένα δώρο που κάθε yoytuber θα ήθελε, προκειμένου να πάει μόνη της και να πάρει ό,τι η ίδια πραγματικά χρειάζεται.

Είμαι η Μυρτώ από τα Νηπιάκια

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->