Γνώρισε την Κατερίνα Beauty & blogging editor του Edityourlife Magazine

Διάβασε επίσης

Γεια σας! Είμαι η Κατερίνα. Έχω σπουδάσει υποκριτική, Marketing και Οικονομικά. Ξεκίνησα το Blogging τυχαία κάπου στο 2008 και από τότε μου μπήκε το μικρόβιο. Το 2012 ξεκίνησα δυναμικά να ασχολούμε με το δικό μου κανάλι στο Youtube και από τότε είμαι ενεργή Blogger & youtube creator.

Κατερίνα The KM Projects




Η συνεργασία μου με το Edityourlife ξεκίνησε από τα πρώτα βήματα του περιοδικού,το 2014, με δημοσιεύσεις άρθρων γύρω από την ομορφιά αλλά και συμβουλές για το Blogging. Από τότε δεν έχω λείψει καθόλου από το Edit Your Life Magazine. Αν το blog μου είναι το διαδικτυακό μου σπίτι και το youtube το δεύτερο σπίτι μου τότε το EditYourLife Magazine είναι το...εξοχικό μου, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την παρομοίωση. Ή θα μπορούσα να το διατυπώσω κι έτσι: αν το blog είναι η αγάπη μου, το youtube είναι ο έρωτάς μου τότε το Edit Your Life είναι η κολλητή μου που μοιραζόμαστε μυστικά ομορφιάς αλλά και blogging tips που ανακαλύπτω όλα αυτά τα χρόνια που blogάρω και εξελίσσομαι σ'αυτό τον τομέα.

Οι σπουδές μου βέβαια είναι ένα εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο καθώς σπούδασα θέατρο στην Ανώτερη Σχολή δραματικής τέχνης Βεάκη. Έπαιξα σε παραστάσεις σε θέατρα της Αθήνας αλλά και σε περιοδείες στην Ελληνική επαρχία, ενώ συμμετείχα και στην διοργάνωση και παραγωγή τους ως βοηθός σκηνοθέτη. Επίσης, εργάστηκα σε κινηματογραφικές εταιρείες και στην κεντρική διοίκηση πολυκινηματογράφων, ενώ είχα την τιμή να συμμετέχω στην ομάδα γνωστού Έλληνα σχεδιαστή κοσμημάτων, ως βοηθός σε θέματα διοικητικής οργάνωσης και δημοσίων σχέσεων.

Είμαι πολυπράγμων το παραδέχομαι για αυτό και αγαπώ την μικρή γωνιά που μου έχει προσφέρει το Edit your life για να μοιράζομαι μαζί σας ότι με απασχολεί και αγαπώ.

Θα με βρείτε στο blog μου www.thekmprojects.gr αλλά και στο κανάλι μου στο Youtube. Σας περιμένω.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->