Υλικά
- 500 ml ρούμι
- 2,5 κούπες ζουμί από καρπούζι
- 1 και ⅟4 κούπες ζάχαρη
- 1 φέτα μοσχολέμονο
- 2-3 φύλλα αρμπαρόριζας
Εκτέλεση
1. Στύβουμε και σουρώνουμε πολύ καλά (πάνω από μία φορά, αν χρειαστεί) το καρπούζι ώστε να μην έχει κομμάτια και κρατάμε το ζουμί του (οι 2,5 κούπες που θα κρατήσουμε είναι καθαρό ζουμί).2. Ρίχνουμε το ζουμί σε μία κατσαρόλα και προσθέτουμε τόση ζάχαρη, τη φέτα λεμονιού και την αρμπαρόριζα.
3. Βράζουμε για 5 λεπτά, να πάρει μία βράση και το σβήνουμε.
4. Το σκεπάζουμε και την επόμενη μέρα ρίχνουμε το ρούμι.
5. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 5 μέρες και είναι έτοιμο.
Χριστίνα από The Psy angles
Δημοσίευση σχολίου
Take a moment to leave a comment!