Δευτέρα, Οκτωβρίου 12, 2015

Οι δύο καλύτερες ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογές για Android

Κάνε το Android κινητό σου αγνώριστο ΔΩΡΕΑΝ.
Οι δύο καλύτερες ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογές για Android

Το κινητό σου κολλάει συχνά και σκέφτεσαι να πάρεις καινούριο;Ε,λοιπόν, δε χρειάζεται!


Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένας καλός εκκινητής (launcher) .
Τι είναι αυτό;

Μία εφαρμογή που αντικαθιστά την "εκκίνηση" του κινητού σου και σου δίνει τη δυνατότητα να ξαλαφρώνεις το κινητό από εφαρμογές που τρέχουν στο background με ένα απλό tap στην οθόνη, με αποτέλεσμα το κινητό να γίνεται πιο γρήγορο.Επίσης, αλλάζει την εμφάνιση της αρχικής οθόνης και των εικονιδίων και σου δίνει πρόσβαση σε θέματα και wallpapers
Εγώ δοκίμασα και σου προτείνω τον Hola Launcher. Κατά τη γνώμη μου είναι από τις καλύτερες εφαρμογές στο είδος του, είναι πολύ ελαφρύς (κάτω από 10 MB) και μπορείς να τον βάλεις είτε στο τηλέφωνο είτε στο tablet σου.Αν αναρωτιέσαι που βρίσκουν όλοι τις φατσούλες και τα διάφορα εικονίδια που συνοδεύουν τα posts τους στο instagram και αλλού, η απάντηση είναι ότι έχουν εγκαταστήσει ένα άλλο πληκτρολόγιο στο κινητό ςτους.
Γίνεται αυτό; Θα μου πεις. Ναι, θα είναι η απάντησή μου.
Κι εγώ πρόσφατα το ανακάλυψα κι έχω να σου πω ότι εκτός από τις φατσούλες τα διάφορα apps
σου δίνουν τη δυνατότητα να διαμορφώσεις το πληκτρολόγιό σου με τον τρόπο που σε βολεύει. Μπορεί πχ να μη θέλεις να αλλάζεις από γράμματα σε αριθμούς κάθε φορά που θες να πληκτρολογήσεις ένα νούμερο. Έγινε!

Μπορεί να θέλεις να εμφανίζονται βελάκια για εύκολη μετακίνηση στο πληκτρολόγιό σου. Έγινε!Μπορεί να θέλεις να αλλάξεις απλά χρώμα στο πληκτρολόγιο;Γίνεται κι αυτό! Τα keyboard apps έχουν τόσες πολλές επιλογές που μπορείς να κάνεις τα πάντα!

Το αγαπημένο μου είναι το SwiftKey keyboard.
Δεν μου έχει κολλήσει ποτέ τους 3 μήνες που το έχω και με βολεύει απίστευτα για λόγους που δεν μπορείς να καταλάβεις αν δεν το δοκιμάσεις. Τι περιμένεις λοιπόν; Give it a try!


Πού θα τα βρεις;
Και τις δύο εφαρμογές θα τις βρεις στο Playstore με μια απλή αναζήτηση

Έχεις κάτι από αυτά στο smartphone σου;
Ποιες είναι οι δικές σου αγαπημένες εφαρμογές για android;

Δέσποινα από το Despina's studio
Δέσποινα
Δέσποινα

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σου είναι σημαντική για μας και προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα σχόλια το συντομότερο.