Halloween nails

Διάβασε επίσης

Το φθινόπωρο μπορεί να φέρνει τη βροχή και τα φύλλα που κιτρινίζουν στα δέντρα, αλλά μαζί του έρχεται και το Halloween.
Halloween nails

Ξενόφερτη γιορτή, που μοιάζει στην δική μας Αποκριά, ωστόσο δεν παύει να επηρεάζει τα τελευταία χρόνια και την εγχώρια μόδα. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να περάσει απαρατήρητο και από το #edityourlifemag.

Τι είναι όμως το Halloween ; 


 Στις 31 Οκτωβρίου κάθε χρόνο στην Βόρειο Αμερική γίνονται πολλά τρομακτικά πράγματα : Φωτισμένες κολοκύθες, ανθρώπινοι σκελετοί, φαντάσματα, μάγισσες  κάνουν την τρομακτική τους εμφάνιση στους δρόμους της Αμερικής. Τα παιδιά ντυμένα με κάθε λογής ενδυμασίες  πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι και ρωτάνε αν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού θέλουν φάρσα ή κέρασμα και με την σειρά τους οι ιδιοκτήτες τους δίνουν ζαχαρωτά για την ανάπαυση των ψυχών.
Ο όρος Halloween είναι συνεπτυγμένη μορφή των λέξεων All-Hallow-even και σημαίνει το «Βράδυ πριν από την Ημέρα των Αγίων Πάντων», που γιορτάζεται την 1η Νοεμβρίου στις καθολικές χώρες. Η γιορτή χάνεται στα βάθη των αιώνων. Έχει ειδωλολατρικές ρίζες και σχετίζεται με τη λατρεία των Δρυίδων από τους Κέλτες στην Ιρλανδία.

Halloween nails


Τα Nudes συνεχίζουν να είναι σταθερά στις πρώτες επιλογές μας, αλλά αυτή την εποχή γίνονται λιγότερο φωτεινά.
Επηρεασμένα από την μουντάδα του καιρού,χάνουν κάτι από την ζωηράδα τους.
Halloween nails



Μαζί με τα nudes έρχονται και οι taupe αποχρώσεις. Taupe = Σταχτί σε ελέυθερη μετάφραση. Και για άλλη μια χρονιά θα πλημμυρίσουμε με αποχρώσεις του σταχτί.

Halloween nails

Το πράσινο δίνει εξωπραγματική διάσταση στα νύχια μας το φετινό φθινόπωρο. Το μαύρο παραμένει πάντα στην μόδα, ενώ η κολοκύθα εμπνέει χρώμα στα νύχια μας.
Halloween nails




Κατερίνα από τα The KM Projects

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->