Πώς να οργανώσεις μόνη σου το γάμο σου

Διάβασε επίσης

   Σκέφτηκα σήμερα να δούμε πώς μπορείς να οργανώσεις μόνη σου το γάμο σου.
   Σ'αυτό θα μας βοηθήσει η Κατερίνα  που οργάνωσε μόνη της το δικό της γάμο και έχει την απαιτούμενη πείρα. Επειδή κι εγώ οργάνωσα μόνη μου το γάμο μου (χωρίς βοήθεια από επαγγελματίες ή συγγενείς) έχω να σου πω ότι οι συμβουλές της είναι πολύ σωστές.

Επομένως αν σκέφτεσαι : είναι δυνατόν να κάνω την οργάνωση του γάμου μου μόνη μου μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι ναι, είναι, γι'αυτό συνέχισε να διαβάζεις!

Πώς να οργανώσεις μόνη σου το γάμο σου

Συμβουλές για την οργάνωση του γάμου γενικά

1. Λίγο η δύσκολη οικονομική κατάσταση, λίγο το γεγονός ότι η βιομηχανία του γάμου έχει "ξεφύγει", πολλές φορές όσο και να θέλουμε να μειώσουμε το κόστος ενός "ονειρεμένου" γάμου βγαίνουμε εκτός προϋπολογισμού. Γιατί όμως να θυσιάσουμε τον γάμο τον ονείρων μας στο βωμό της οικονομικής εκμεττάλευσης από κάποιους, αφού μπορούμε να κάνουμε οικονομία.  Με κάποια έξυπνα Tips για έναν οικονομικό γάμο  από το νυφικό μέχρι το στολισμό η Κατερίνα θα σου εξηγήσει πώς θα εξοικονομήσεις χρήματα. 

2. Τα πιο σημαντικά πράγματα στην προετοιμασία ενός γάμου...γενικώς συμβουλές για να μην πάει τίποτα στραβά τη μεγάλη μέρα

3. Πρωτόκολλο γάμου για να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις

4.Πολλές φορές έχω δει νύφες, που ούτως ή άλλως είναι αγχωμένες την μεγάλη μέρα, να έρχονται αντιμέτωπες με μικρές ταλαιπωρίες, ικανές να τους χαλάσουν όχι μόνο την διάθεση αλλά και όλη την οργάνωση που έχουν κάνει. Από την άλλη είναι μερικά πραγματάκια που ενώ πολλοί μπορεί να πουν ότι είναι κοινή λογική, ωστόσο δεν είναι και δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στο μυαλό μας για εκείνη την μέρα. Στο κομμάτι της δεξίωσης, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά ή τουλάχιστον όχι ακριβώς όπως τα περιμέναμε . Επειδή πολλές μελλόνυμφες με ρωτούν για μικρά tips που θα πρέπει να έχουν υπ' όψη τους για την μεγάλη μέρα, έτσι ώστε ο γάμος να είναι όπως ακριβώς τον ονειρεύονται, είπα να περιορίσω στα πιο βασικά που θα πρέπει να έχουν στο νου τους για να πάνε όλα τέλεια.. Εδώ θα βρεις 8 συμβουλές για ένα στιλάτο γάμο χωρίς παρατράγουδα συμβουλές κυρίως για τη νύφη δηλαδή για σένα!

5. Τα 10 βήματα για το γάμο τι πρέπει να έχεις στο νου σου ξεκινώντας την οργάνωση του γάμου σου

6. 75 ΟΧΙ και ΠΡΕΠΕΙ για το γάμο που πρέπει να τα διαβάσεις οπωσδήποτε αν θέλεις να απολαύσεις τη μέρα του γάμου . Ελπίζω να σας βοηθήσω να απολαύσετε την μέρα αυτή που είναι για εσάς. Γιατί θα πρέπει να θυμάστε ότι το πάρτυ είναι δικό σας, όχι των άλλων.



Συμβουλές Για τη μέρα του γάμου

Τσάντα ασφαλείας για το γάμο

7.  Πιθανότατα να μην χρειαστείτε όλα τα περιεχόμενα αλλά είναι καλό να υπάρχουν γιατί μπορεί να χρειαστούν. Ειδικά στην περίπτωση που έχετε επιλέξει κάποιο ξενοδοχείο για την δεξίωση σας και θα περάσετε τη νύχτα στη Νυφική Σούϊτα είναι καλό να έχετε πάρει μαζί σας κάποια πράγματα.Δείτε τι πρέπει να περιέχει μια Τσάντα ασφαλείας για τον γάμο

Συμβουλές Για τη δεξίωση

Πώς να οργανώσεις μόνη σου το γάμο σου

8.Η πιο τέλεια γαμήλια δεξίωση Ποιος είπε ότι πρέπει να ξοδέψεις πολλά λεφτά για να έχεις την τέλεια δεξίωση; Οι καιροί αλλάξανε και οι δημιουργικότητα μπορεί να κάνει την διαφορά. Το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη για κάτι διαφορετικό και αγάπη για δημιουργία.
9. Γαμήλια Τούρτα Είναι πολύ σημαντικό να έχετε πρώτα επιλέξει το νυφικό σας, τις μπομπονιέρες και την διακόσμηση πριν επιλέξετε την γαμήλια τούρτα, η οποία σίγουρα είναι ωραίο να ακολουθεί το «θέμα» του γάμου.

Συμβουλές Για τις φωτογραφίες του γάμου

Φωτογραφίες γάμου τι να προσέξετε


10.Γράφω ως παθούσα, γιατί επαναπαύτηκα στις επιλογές του αντρούλη μου και των πεθερικών μου για την επιλογή του φωτογράφου και διέπραξα ένα από τα μεγαλύτερα λάθη. Ο φωτογράφος αποδείχτηκε άσχετος με το θέμα, δεν ακολούθησε τις συμβουλές μας και δυστυχώς δεν έκανε καθόλου καλή δουλειά.Για να μην πάθετε το ίδιο σας έχω ετοιμάσει Λίστα με τις φωτογραφίες που πρέπει να τραβήξει ο φωτογράφος στη διάρκεια του γάμου και της δεξίωσης Φωτογραφίες του γάμου

11.Να θυμάστε ότι ο λόγος που αποφασίσατε να φτιάξετε εσείς το άλμπουμ του γάμου σας, δεν είναι μόνο οικονομικός. Φτιάχνοντας το μόνοι σας, σας δίνεται η ευκαιρία να το φτιάξετε όπως ακριβώς το επιθυμείτε! Ας έχετε πάντα στο νου σας ότι αυτή η οργάνωση είναι κάτι που ακολούθησα εγώ, για τον δικό μου γάμο. Κάθε γάμος όμως είναι διαφορετικός και εσείς είστε αυτοί που τελικά θα έχετε τον τελευταίο λόγο για το πως θέλετε να είναι το δικό σας άλμπουμ!

Συμβουλές Για τις πιο οικονομικές Μπομπονιέρες


12. Οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνουμε την δεδομένη στιγμή δεν συμβαδίζουν πάντα με τους τιμοκαταλόγους των καταστημάτων με είδη γάμου . Λες και αυτοί δεν έχουν γνωρίσει κρίση.Εγώ θέλοντας στον δικό μου τουλάχιστον γάμο να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερη οικονομία, αποφάσισα ότι κάποια έξοδα ήταν περιττα. Έτσι επιδόθηκα στην χειροτεχνία και έφτιαξα μόνη μου τις μπομπονιέρες μου. Με τον τρόπο αυτό, κατάφερα όχι μόνο να γλιτώσω χρήματα, αλλά να φτιάξω μια μπομπονιέρα φθηνότερη σε κόστος από το να την έπαιρνα από κατάστημα με είδη νυφικά και να βάλω μέσα τα ακριβότερα και καλύτερα κουφέτα (

Συμβουλές Για μετά το γάμο

Το μετά του γάμου-δήλωση γάμου

13. Το μετά του γάμου-δήλωση γάμου

14. Αν επιλέξατε να αγοράσετε το νυφικό σας αντί να το νοικιάσετε, τότε σίγουρα θα βρεθείτε κάποια στιγμή (αργά ή γρήγορα) στο δίλημμα του πως να το αποθηκεύσετε για άλλες νύφες ή και για τις επόμενες γενιές).



Δέσποινα από το Despina's studio

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->