Πώς να βάψω πασχαλινά αυγά χωρίς να σπάσουν

Διάβασε επίσης

Μεγάλη Πέμπτη σήμερα και όπως κάθε χρόνο τούτη την μέρα βάφουμε τα αυγά.
Όμως τι “fast & simple cooking” στήλη θα ήμουν αν δεν είχα να σου προτείνω μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία αντί για το κλασικό βράσιμο των αυγών;


vafw-auga-chwris-vrasimo









Σου έχω λοιπόν έναν πανεύκολο τρόπο που θα μηδενίσει κυριολεκτικά τις απώλειες από τα σπασίματα.
Ποιος είναι αυτός;
Το ψήσιμο!
Ναι, καλά άκουσες..
Αντί για βράσιμο αραδιάζεις τα αυγά στην σχάρα του φούρνου και τα ψήνεις για 30 λεπτά στους 150 βαθμούς με αέρα.


vafw-auga-chwris-vrasimo









Γίνονται όσο πρέπει σφιχτά και δεν υπάρχει καμιά απώλεια από σπασίματα.
Και φυσικά δεν τελειώσαμε εδώ.. για το βάψιμό  η Χριστίνα σου προτείνει  όχι ένα.. όχι δυο.. αλλά τρεις τρόπους για να γίνουν τα αυγά σας μοναδικά!
Καθώς επίσης και 3 εύκολες κατασκευές που προλαβαίνεις άνετα να φτιάξεις για το πασχαλινό τραπέζι ή για δωράκια που θα προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα.


vafw-auga-chwris-vrasimo










Το Fast & Simple Cooking σας εύχεται

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!


Είμαι η Τζίνα από το blog «Εικόνες & Ψίθυροι»



fast-and-simple-cooking






1 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->