Νέο Online κατάστημα από τα H&M

Διάβασε επίσης

Μεγάλη Πέμπτη και λαμβάνω την ειδοποίηση ότι το νέο Online κατάστημα των H&M μόλις άνοιξε και στην Ελλάδα. Μαζί με την ενημέρωση έλαβα και έναν εκπτωτικό κωδικό με δωρεάν μεταφορικά για αγορές από το site τους. Και τι κάνεις όταν μόλις έχεις λάβει το δώρο του Πάσχα και έχεις την δυνατότητα να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου; Ψωνίζεις!

Νέο Online κατάστημα από τα H&M


Το καλό με το νέο κατάστημα είναι ότι βρίσκεις όλες τις διαθέσιμες συλλογές μέσα σε λίγα λεπτά στην οθόνη του υπολογιστή σου. Απαραίτητη προϋπόθεση να γνωρίζεις τουλάχιστον το νούμερο σου στην συγκεκριμένη εταιρεία. Αλλά και αν κάνεις λάθος, δεν πειράζει γιατί μπορείς να το επιστρέψεις με μια μικρή επιβάρυνση και να πάρεις πίσω τα χρήματα σου.

Νέο Online κατάστημα από τα H&M

To κακό με το νέο κατάστημα είναι ότι θα πρέπει να ξεσκονίσετε τα αγγλικά σας, γιατί όλη η συναλλαγή και η εξυπηρέτηση πελατών γίνεται αγγλιστί. Προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου, αλλά όπως είναι ευνόητο μπορεί να δυσαρεστήσει κάποιους που δεν τα καταφέρνουν στις ξένες γλώσσες.

Νέο Online κατάστημα από τα H&M
 Σε όλους τους Blogger έκαναν από ένα μικρό δώρο, εμένα μου έλαχε να πάρω ένα Lip balm, ένα κραγιόν και ένα βερνίκι νυχιών, όλα από την σειρά Beauty της εταιρείας. Ευκαιρία να τα δοκιμάσω και αυτά.

Όμως δεν κάθισα στα αυγά μου όπως καταλαβαίνεται και ψώνισα. Ψώνισα αρκετά πράγματα, τα οποία θα σας δείξω σε επερχόμενο βίντεο στο κανάλι μου.


Νέο Online κατάστημα από τα H&M

Ένα από αυτά που απέκτησα, ήταν και η πολυπόθητη τσάντα της φωτογραφίας (ευχαριστώ την φίλη και συνάδελφο Ιφιγένεια που μου πόζαρε). Το ομολογώ, την είχα βάλει από καιρό στο μάτι (την τσάντα, όχι την Ιφιγένεια) και δεν δίστασα να την παραγγείλω αμέσως.

Νέο Online κατάστημα από τα H&M

Σύντομα θα ετοιμάσω ένα video haul Με τις αγορές από το Online κατάστημα των H&M στο κανάλι μου. Μέχρι τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο τελευταίο try on haul video (που έχει αγορές και από H&M).

Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

1 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

  1. Την τσάντα την έχω αγοράσει πέρυσι και πραγματικά την έχω ευχαριστηθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->