Το κατα λάθος παγωτό

Διάβασε επίσης

Ένα σπιτικό παγωτό φτιαγμένο από λάθος, αλλά και πάλι αρκετά υπέροχο για να το απολαύσω το απόγευμα στην βεράντα του σπιτιού μου.



Πείτε μου ότι την έχετε πατήσει κι εσείς. Να διαβάσετε μια συνταγή στο internet που να σας αρέσει τόσο πολύ, ώστε να φύγετε τρέχοντας για το super market να αγοράσετε τα υλικά. Και να είναι εκείνη η στιγμή που μόλις έχετε αρχίσει να τη φτιάχνετε, που θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πάρει λάθος κάποιο υλικό.


Έτσι την πάτησα κι εγώ.

 Διάβασα βιαστικά την συνταγή της Τζίνας για παγωτό με δύο μόνο υλικά και έτρεξα γρήγορα να τα πάρω. 

Μόνο που πήρα λάθος το ένα υλικό. Αντί να πάρω την σαντιγί Morfat που είναι σε ένα μεταλλικό κουτί (αγνοώ ακόμα την ύπαρξη της, ως μεγάλη πολέμιος της σαντιγί γενικά), πήρα μια σαντιγί Garni σε σκόνη. 

Και έτσι έφτασα σπίτι με λάθος υλικό.

 Και τι κάνεις όταν θέλεις να φας οπωσδήποτε παγωτό από τα χεράκια σου; Ψάχνεις εναλλακτικές στο ίντερνετ. Δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο αλλά με έβαλαν σε σκέψεις κάποιες αναρτήσεις που περιελάμβαναν και εβαπορέ γάλα μέσα. 

Έτσι είπα να κάνω ένα πείραμα και το πείραμα πέτυχε. 


Υλικά:

1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί σαντιγί Garni  (βγαίνει και σε σοκολάτα, οπότε με την ίδια ακριβώς διαδικασία μπορείτε να φτιάξετε και παγωτό σοκολάτα)


Εκτέλεση:
Χτυπάμε το εβαπορέ με τη σκόνη Garni στο μίξερ και αφού ομογενοποιηθούν προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθεί και το μίγμα να γίνει αφράτο.

Βάζουμε σε τάπερ και φυσικά στην κατάψυξη


Έτσι κατέληξα να απολαμβάνω το κατα λάθος παγωτό στην βεράντα του σπιτιού μου. 

Εσύ έχεις ανακαλύψει κάποια συνταγή κατά ... λάθος; Γράψε μου στα σχόλια!


Να θυμάσαι: στο #edityourlifemag θα μαθαίνεις κάτι καινούριο για να κάνεις το μπλογκ σου καλύτερο και τη ζωή σου ως blogger πιο εύκολη. Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

4 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

  1. Θα 'πρεπε να έχω γράψει πως κάποια φορά που έτυχε να μην έχω την συγκεκριμένη σαντιγί (κονσέρβα) αλλά στο χάρτινο κουτί την έφτιαξα κατά τον ίδιο τρόπο κι έγινε μια χαρά παγωτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->