Πώς να φορέσεις τις κοραλλί αποχρώσεις

Διάβασε επίσης

   Νομίζω πως δεν υπάρχει κάποια από εμάς που να μην έχει αγαπήσει τις κοραλί-ροδακινί αποχρώσεις. Πρώτο beauty trend ήταν τα coral -peachy lipsticks , που νομίζω ότι όλες φορέσαμε.

Πώς να φορέσεις τις κοραλλί αποχρώσει

 Σήμερα όμως θα μιλήσουμε για τον τρόπο που μπορούμε να φορέσουμε αυτές τις αποχρώσεις και στα μήλα μας.




  Ξέρω ότι πολλές τρομάζουν με τις έντονες αποχρώσεις, ωστόσο πάντα υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος να φορέσουμε κάποιο trend χωρίς να δείχνει ξένο πάνω μας. Οι κοραλλί αποχρώσεις που θα δούμε ταιριάζουν τόσο σε μελαχρινές όσο και σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ( απλά σαφώς με πολύ πιο απαλό χέρι).



Πώς να φορέσεις τις κοραλλί αποχρώσει
Η πρώτη μου επιλογή είναι από την εταιρεία Faab , σε μία απίστευτη ροζ-ροδακινί απόχρωση .Είναι σε μορφή στικ , το οποίο το καθιστά απίστευτα πρακτικό αφού δεν θα χρειαστείτε ούτε πινέλο.Είναι ιδανικό όταν θέλουμε να πεταχτούμε σε μια δουλειά και δεν έχουμε πολύ χρόνο αλλά ακόμη αποτελεί μια πολύ καλή βάση για τα πουδρένια μας ρουζ.


Πώς να φορέσεις τις κοραλλί αποχρώσει
Η δεύτερη μου επιλογή είναι η παλέτα της SLEEK στην απόχρωση PUMPKIN 363 .Ξέρω ότι φαίνεται τρομακτική αλλά με πολύ πολύ ελαφρύ χέρι θα την λατρέψετε.!Έχει τρία χρώματα να διαλέξετε ή ακόμη να κάνετε απίστευτους συνδυασμούς. Ένα κόκκινο shimmery , ένα ροζ ματ και ένα πορτοκαλί ματ. Εγώ πάντως δηλώνω εθισμένη με το πορτοκαλί.

Πώς να φορέσεις τις κοραλλί αποχρώσει


TIP : Για να κάνεις το look σου πιο φορέσιμο τίναξε πολύ καλά το πινέλο σου ή ακόμη μπορείς να το αναμείξεις με μια πούδρα /απαλό ρουζ


 Εσάς ποια είναι η αγαπημένη σας απόχρωση για τα μάγουλα ; Σας αρέσουν οι κοραλλί αποχρώσεις ;


Μαρία από το ιστολόγιο A secret diary of a girlicious (το ιστολόγιο καταργήθηκε)


Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->