Τρίτη, Ιουλίου 05, 2016

Οι διακοπές του Ιουλίου

Δεν είμαι υπέρμαχος των Αυγουστιάτικων διακοπών. Το αντίθετο. Πιστεύω ότι οι καλύτερες διακοπές γίνονται Ιούλιο ή Σεπτέμβριο. Όταν δεν έχει ακόμα πολύ κόσμο ή όταν έχουν φύγει σχεδόν όλοι.
July vacations


Ίσως γιατί παραμένω ακόμα παιδί στην ψυχή ή απλά γιατί ο Ιούλιος είναι ο πιο ζεστός μήνας και όχι ο Αύγουστος που πιάνουν τα μελτέμια. Προτιμώ ειλικρινά τον Ιούλιο γιατί είναι ότι καλύτερο για να γεμίσεις μπαταρίες και να πάρεις και λιγο χρωματάκι. Και ενώ όλοι οι υπόλοιποι δουλεύουν εσύ να ταξιδεύεις σε κάποιο νησί. 

Ιούλιο είναι και η γιορτή της Σαρδέλας στα Νέα Μουδανιά, Χαλκιδικής, στο χωριό της μαμάς μου ή μάλλον στο μοναδικό χωριό που γνώρισα ως παιδί.

Έχω καιρό να πάω Ιούλιο διακοπές, τώρα πια και εγώ φεύγω Αύγουστο ... με τους πολλούς. Αλλά πάντα θα θυμάμαι τις διακοπές του Ιουλίου.

Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.
katerina m
katerina m

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν έχεις ένα λεπτό στη διάθεσή σου γράψε μας ένα σχόλιο με τη γνώμη σου!Αν έχεις λιγότερο χρόνο τότε μοιράσου αυτό το άρθρο στα social media, δε θα σου πάρει πάνω από 10 δεπτερόλεπτα!