Πού θα βρεις δωρεάν templates / πρότυπα για το blogger

Σήμερα θα δούμε μαζί πού μπορείς να βρεις δωρεάν blogger templates για το ιστολόγιό σου τα οποία να είναι responsive δηλαδή να ανταποκρίνονται/εμφανίζονται κανονικά σε όλες τις συσκευές (τάμπλετ,κινητά, λάπτοπ,επιτραπέζιους υπολογιστές).

Free responsive blogger templates

Πριν προχωρήσουμε να σου πω ότι πριν κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή κάνε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ back up του προτύπου σου.Μπορείς να βρεις δωρεάν πρότυπα και σε  sites που φιλοξενούν  templates.

Τι πρέπει να προσέξεις:
  • Κάποια από τα templates μπορεί να τα συναντήσεις σε περισσότερα του ενός sites γιατί σχεδόν όλα έχουν φόρμα όπου μπορεί ο δημιουργός του προτύπου να το προσθέσει στο site. Οπότε μην απορήσεις αν δεις το ίδιο πρότυπο σε πολλά sites.
  • Τα περισσότερα πρότυπα έχουν αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης, αλλά για να τα εγκαταστήσεις πρέπει να επέμβεις αρκετά στον κώδικα του προτύπου σου
Πάμε τώρα να δούμε πού θα βρεις αυτά τα δωρεάν και responsive πρότυπα. Θα ξεκινήσω με τα 5 αγαπημένα μου sites που είναι τα παρακάτω


Free responsive blogger templates


Free responsive blogger templates


Free responsive blogger templates


Free responsive blogger templates


Free responsive blogger templates


Στην ανάρτηση αυτή συμπεριέλαβα μόνο sites που παρέχουν πρότυπα σύγχρονης αισθητικής, όποιο και να διαλέξεις, αν το εγκαταστήσεις σωστάθα έχεις ένα μοντέρνο ιστολόγιο.

Πες μου στα σχόλια αν έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά τα site ή αν γνωρίζεις κάποιο άλλο (με σύγχρονα πρότυπα) που δεν έχω συμπεριλάβει στη λίστα.

Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσεις το δικό σου domain name;Δέσποινα από Despina's Studio

Στο #edityourlifemag θα μαθαίνεις συνεχώς κάτι καινούριο για να κάνεις το μπλογκ σου καλύτερο και τη ζωή σου ως blogger πιο εύκολη! Άλλωστε σ'αυτό το site θα βρεις όλα όσα χρειάζεται καθημερινά μια γυναίκα blogger!

comments

Take a moment to leave a comment!