Πού θα βρεις δωρεάν / free templates για το blogger - 2021 ανανεωμένη λίστα

Διάβασε επίσης

Πού μπορείς να βρεις δωρεάν / free blogger templates για το ιστολόγιό σου τα οποία να είναι responsive (mobile friendly) δηλαδή να ανταποκρίνονται/εμφανίζονται κανονικά σε όλες τις συσκευές (τάμπλετ,κινητά, λάπτοπ,επιτραπέζιους υπολογιστές) ; 

Free responsive blogger templates

Πριν προχωρήσουμε να σου πω ότι πριν κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή κάνε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ back up του προτύπου σου.



Τι πρέπει να προσέξεις:

  • Τα περισσότερα πρότυπα έχουν αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης, αλλά για να τα μορφοποιήσεις όπως επιθυμείς πρέπει να επέμβεις αρκετά στον κώδικα του προτύπου σου
  • Δες στο τέλος του άρθρου το βίντεο με τις 5 συμβουλές για να επιλέξεις ΣΩΣΤΑ template για το blog σου

Sites με free blogger templates για blogspot blogs


 Θα ξεκινήσω με τα  πιο γνωστά αλλά η λίστα περιλαμβάνει και sites με free blogger templates που δεν είναι πολύ γνωστά αλλά προσωπικά τα εμπιστεύομαι γιατί έχουν εξαιρετικής αισθητικής templates, θα σου γράψω και ποια είναι τα αγαπημένα μου.

Δες οπωσδήποτε το 4 και το 9 που είναι από τα αγαπημένα μου και σου εξηγώ και γιατί τα προτιμώ αλλά και σε ποια blogs τα έχω χρησιμοποιήσει.


Free responsive blogger templates


Free responsive blogger templates



Free blogger templates for blogspot blogs





OddThemes 
Από τα αγαπημένα μου, μάλιστα έχω χρησιμοποιήσει την επί πληρωμή έκδοση του template Narrator για τις Greek Women Bloggers αλλά και η Βϊλλυ έχει αγοράσει το Katherine template για το blog της Make up your dayz . 


Δεν είμαι affiliate ούτε έχω να κερδίσω κάτι αν αγοράσεις ή όχι το template σου από το oddthemes. Απλά είναι το αγαπημένο μου από θέμα αισθητικής. Να σου πω και ένα μικρό μειονέκτημα: έχει λιγότερα features στη δωρεάν έκδοση από ό,τι τα άλλα sites με free blogger themes και επίσης θέλει λίγο δουλίτσα στην ταχύτητα, δηλαδή δεν έχει από τα πιο γρήγορα templates που υπάρχουν. Τα πιο γρήγορα δωρεάν blogger templates θα τα βρεις σε αυτό το άρθρο που έχω φτιάξει λίστα με τα free templates που φορτώνουν πιο γρήγορα.

Free responsive blogger templates

Free blogger themes for blogspot blogs


Free templates for blogspot blogs 2021


Free templates for bloggers 2021 blogspot html

Free html blogger templates 2021

9. Templateify  Από τα αγαπημένα μου, από αυτό το site είναι το template του Edit Your Life.

 Από το συγκεκριμένο πιστεύω ότι αξίζει και να αγοράσεις template επειδή όλα του τα template (και τα δωρεάν φυσικά) ανοίγουν γρήγορα και έχουν άριστη δομή, δηλαδή ό κώδικας είναι γραμμένος πολύ σωστά ώστε να βοηθάει στο SEO.

Δωρεάν blogger templates 2021


Best free and premium blogger templates 2021


Free and premium blogger templates 2021


Δωρεάν πρότυπα για το blog σου html 2021







Στην ανάρτηση αυτή συμπεριέλαβα μόνο sites που παρέχουν πρότυπα σύγχρονης αισθητικής, όποιο και να διαλέξεις, αν το εγκαταστήσεις σωστάθα έχεις ένα μοντέρνο ιστολόγιο.

Πες μου στα σχόλια αν έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά τα site ή αν γνωρίζεις κάποιο άλλο (με σύγχρονα πρότυπα) που δεν έχω συμπεριλάβει στη λίστα.


Εφόσον ετοιμάζεσαι να αναβαθμίσεις αισθητικά το blog σου,

μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσεις και το δικό σου domain name;


Αν δε γνωρίζεις πώς να εγκαταστήσεις στο blog σου ένα template σου προτείνω :
  • είτε να ασχοληθείς και να μάθεις πώς να το κάνεις μέσα από τα αναλυτικά video tutorials για το σχεδιασμό blog που ανεβάζω στο YouTube 
  • ή να απευθυνθείς στη Στρατούλα για την εγκατάσταση  του template σου, ασχολείται και με blogspot και με wordpress blogs και εδώ μπορείς να δεις blogs που έχει φτιάξει.
Για να επιλέξεις το ΣΩΣΤΟ template για το blog σου, είτε προτιμήσεις τη free έκδοση είτε αποφασίσεις να αγοράσεις, δες πρώτα το παρακάτω βίντεο με τα

5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν επιλέξεις template για το blog σου






Και μην ξεχνάς πριν από οποιαδήποτε αλλαγή στο template σου να κάνεις back up την προηγούμενή του εμφάνιση για να μπορείς να το επαναφέρεις αν κάτι πάει στραβά ή αν δε σου αρέσει τελικά το template που επέλεξες. Στο σχετικό βίντεο μπορείς να δεις και πώς θα κάνεις back up, δηλαδή αντίγραφο ασφαλείας και για τις αναρτήσεις (άρθρα) και τα σχόλια του blog σου.



Στο Edit your Life θα μαθαίνεις συνεχώς κάτι καινούριο για να κάνεις το μπλογκ σου καλύτερο και τη ζωή σου ως blogger πιο εύκολη! Άλλωστε σ'αυτό το site θα βρεις όλα όσα χρειάζεται καθημερινά μια γυναίκα blogger!

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->