Οι 4 καλύτερες μάσκαρα drugstore & high end

Διάβασε επίσης

  Είναι γνωστό ότι όλες οι γυναίκες αγαπούν τις mascara στο μακιγιάζ τους γιατί τονίζουν συνήθως πολύ τις βλεφαρίδες μας και μας κάνουν πιο έντονο το βλέμμα. Εγώ λοιπόν, σας συγκέντρωσα τις 4 top mascara που είμαι σίγουρη ότι θα αγαπήσετε όσο εγώ. Οι δύο είναι drugstore mascara και οι άλλες δύο είναι high end επιλογές!

4 must have top mascaras




4 must have top mascaras1. Θα αρχίσω με μια μάσκαρα που είναι και πολύ οικονομική και υπόσχεται τέλειο αποτέλεσμα. Είναι η Telescopic clean definition mascara από L’oreal.
Είναι από τις καινούργιες mascara που έβγαλε αυτή η εταιρεία πρόσφατα. Συνδυάζει το βουρτσάκι Flexibross,διαχωρίζει εύκολα τις βλεφαρίδες και δίνει μεγάλο όγκο. Αν είστε αρχάρια στο μακιγιάζ, αυτή η mascara είναι για εσάς. Κοστίζει μόνο 7,84€.











4 must have top mascaras2. Μια άλλη μάσκαρα για όγκο είναι η I love extreme από Essence.Λογικά οι
περισσότερες γυναίκες θα την ξέρουν γιατί είναι πολύ γνωστή.
Η συγκεκριμένη είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται όσοι αγαπούν τις υπερβολές! Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μαύρη χρωστική ουσία που καλύπτει έντονα κάθε μία βλεφαρίδα. Δίνει φανταστικό όγκο και κάνει μεγάλες τις βλεφαρίδες. Είναι πολύ οικονομική για την τόσο καλή απόδοση της.



4 must have top mascaras3. Η τρίτη top mascara για μένα είναι η High Impact από Clinique.Μ’αυτή την mascara αποκτάμε άμεσα όγκο και μεγάλο μήκος.
Διαθέτει ένα αρκετά χοντρό βουρτσάκι και το καλύτερο είναι ότι έχει μεγάλη διάρκεια. Διαρκεί δηλαδή γύρω στις 4-5 ώρες. Το χρώμα της είναι βαθύ μαύρο και βγαίνει και σε καφέ.







4 must have top mascaras



4. Φυσικά από τις 4 top mascara δεν θα έλειπε η Haute & naughty lash mascara από Mac. Μια μάσκαρα με ένα σύστημα διπλής εισόδου που δίνει ένα άψογο αποτέλεσμα.
Έχει μια πιο κρεμώδη υφή και ένα ευέλικτο βουρτσάκι. Το σύστημα διπλής εισόδου σημαίνει ότι η μάσκαρα διαθέτει δύο “κουμπώματα”, ένα για να βγαίνει πιο χοντρό το βουρτσάκι και ένα για να βγαίνει πιο λεπτό. Δύο σε ένα δηλαδή. Μ’αυτόν τον τρόπο σας δίνει την ευκαιρία να προσθέσετε εσείς όσο όγκο επιθυμείτε. Η συγκεκριμένη βγαίνει και σε καφέ χρώμα.



4 must have top mascaras drugstore & high end

Εσείς έχετε κάποια από αυτές; Ποια είναι η δική σας top mascara;


Αγγελική από το κανάλι Angela Gk

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->