7 ταινίες εμπνευσμένες από την Σταχτοπούτα που πρέπει να δεις

Διάβασε επίσης

Παραδέξου το ότι από μικρή σου άρεσε το παραμύθι Σταχτοπούτα, η ιστορία του πρίγκιπα που ερωτεύεται την ταπεινή κοπέλα ήταν κάτι που σε συνέπαιρνε.

7 ταινίες εμπνευσμένες από την Σταχτοπούτα που πρέπει να δεις

Στη σύγχρονη εποχή το παραμύθι αυτό μετενσαρκώθηκε στον κινηματογράφο, πρόκειται για ταινίες που βλέπονται ευχάριστα και σε κάνουν να ονειρεύεσαι!

7 ταινίες εμπνευσμένες από την Σταχτοπούτα που πρέπει να δεις

Επέλεξα τις καλύτερες κατά την γνώμη που προβλήθηκαν στον κινηματογράφο τα τελευταία χρόνια. 


Ever After: A Cinderella Story
Ever After: A Cinderella Story (1998)
Η όμορφη Ντανιέλ, ορφανή κόρη ενός Γάλλου αριστοκράτη, μεγαλώνει περισσότερο σαν υπηρέτρια, παρά σαν θετή κόρη, μαζί με τη σκληρόκαρδη, σνομπ μητριά της και τις κόρες της. Μια μέρα, η Ντανιέλ γνωρίζει τυχαία τον γοητευτικό Πρίγκιπα Ερρίκο, τον μελλοντικό βασιλιά της Γαλλίας και τον ερωτεύεται με την πρώτη ματιά και το παραμύθι ξεκινά!


What a Girl Wants
What a Girl Wants (2003)
Η Ντάφνι, μια 18χρονη κοπέλα από τη Νέα Υόρκη, ταξιδεύει στη Μεγάλη Βρετανία για να συναντήσει τον Χένρι Ντάσγουντ, πατέρα της, επιφανή αριστοκράτη και φέρελπι πολιτικό, οποίος αγνοεί την ύπαρξη της. Η Ντάφνι θα προσπαθήσει να αντεπεξέλθει στις κοινωνικές υποχρεώσεις της και τις δυσκολίες που φέρνει η προσαρμογή της στην νέα της ζωή!


A Cinderella Story
A Cinderella Story (2004)
Η Σαμ είναι ένα σωστό «αγοροκόριτσο» και δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο σχολείο της. Μια μέρα θα γνωρίσει μέσω ίντερνετ έναν νεαρό που κρατάει την ανωνυμία του και θα κανονίσουν να συναντηθούν στον αποκριάτικο χορό. Όλα εξαρτώνται από τη Σαμ που, αν αποκτήσει αυτοπεποίθηση και υπερασπίσει δυναμικά τον εαυτό της, θα μπορέσει τελικά να ζήσει το... παραμύθι της ζωής της!


The Prince and Me
The Prince and Me (2004)
Ο νεαρός διάδοχος του θρόνου της Δανίας, προσπαθώντας να δραπετεύσει από μια ζωή που δεν έχει επιλέξει, φεύγει για σπουδές στη Αμερική με ψεύτικο όνομα. Εκεί θα ερωτευτεί κεραυνοβόλα τη συμφοιτήτριά του Πέιτζ, που το όνειρο της είναι να γίνει γιατρός. Όταν μαθαίνει την αλήθεια η Πειτζ όλα θα αλλάξουν!


Ella Enchanted
Ella Enchanted (2004)
Όταν γεννήθηκε η Ella μια νεράιδα  προίκισε με το χάρισμα της υπακοής. Ο πατέρας της , μετά τον χαμό της μητέρας της, ξαναπαντρεύεται είναι υποχρεωμένη να υπακούει την κακιά μητριά και τις κακομαθημένες κόρες της. Αποφασίσει να απελευθερωθεί από αυτό το χάρισμα και να βρει το αντίδοτο, ξεκινάει το ταξίδι της στο Μαγεμένο Δάσος όπου εκεί πολλά ενδιαφέρονται θα συναντήσει και φυσικά τον Πρίγκιπα της!


Another Cinderella Story
Another Cinderella Story (2008)
H Μαίρη, μια σύγχρονη Σταχτοπούτα που αντί να φοράει  το γυάλινο γοβάκι, φοράει ένα ζευγάρι παπούτσια χορού. Ο νεαρός Τζόι είναι ο γοητευτικός πρίγκιπας που αναζητά τον αληθινό έρωτα ανάμεσα στα κορίτσια του σχολείου. Μια γλυκιά, μουσικοχορευτική ιστορία που δεν απουσιάζουν τα ρομάντζα και οι εκπλήξεις, όλα είναι πιθανά!


A Cinderella Story: Once Upon a Song
A Cinderella Story: Once Upon a Song (2011)
Η Κέιτι ονειρεύεται να γίνει τραγουδίστρια αλλά συνεχώς καταπιέζεται και αδικείται από τη σκληρή μητριά της και την ετεροθαλή αδελφή της. Ο Λουκ ερωτεύεται το λάθος κορίτσι, καθώς η ετεροθαλής αδελφή της, παίρνει επίτηδες τα εύσημα για την εκπληκτική φωνή, που άνηκε στην πραγματικότητα στην Κέιτι. Συνθήκες φέρνουν την  Κειτ να προσπαθήσει να υπερασπιστεί τα όνειρα της!


Από τις παραπάνω η πιο αγαπημένη μου είναι η A Cinderella Story: Once Upon a Song, καθώς έχει πολύ μουσική και η Lucy Hale διαθέτει εκπληκτική φωνή.

Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία; 


Και να θυμάσαι:
Όταν το πιστεύεις, οποιαδήποτε μπορεί να γίνει Σταχτοπούτα και σίγουρα ο πρίγκιπας σου δεν θα έρθει με άσπρο άλογο αλλά θα είναι ο ένας και μοναδικός για σένα!


Ελευθερία από Diary Of A Beauty Addict

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->