Τρίτη, Ιανουαρίου 10, 2017

Νέα Χρονιά - Restart

Νέα χρονιά, με νέους στόχους, με νέες αποφάσεις ή απλά με ένα restart. Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορούμε να κάνουμε τη νέα χρονιά αυτό είναι να πατήσουμε ένα restart, ελπίζοντας ότι αυτή την φορά θα είναι καλύτερα όλα.
restart your life


Όχι δεν περιμένω μια νεράιδα να με βοηθήσει να ξαναπάρω την ζωή μου στα χέρια μου ή να μου ανοίξει νέους δρόμους μπροστά μου. Εγώ επιλέγω να κάνω restart στην ζωή μου τώρα. Έλα και εσύ μαζί μου για υποστήριξη αν θες. Νέοι στόχοι ή οι παλιοί με άλλη προσέγγιση, όπως θες πάρτο. Επέλεξε τι είναι αυτό που επιθυμείς να πετύχεις τη νέα χρονιά και πάτα το restart. Μαζί θα χάσουμε κιλά, μαζί θα βρούμε δουλειά, μαζί θα ταξιδέψουμε, μαζί θα χαρούμε και θα τραγουδήσουμε, απλά με ένα restart.


Τα λέμε κάθε Τρίτη, αλλά αν δεν μπορείς να με αποχωριστείς σε περιμένω στο Blog μου 

Κατερίνα από τα The KM Projects

katerina m
katerina m

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν έχεις ένα λεπτό στη διάθεσή σου γράψε μας ένα σχόλιο με τη γνώμη σου!Αν έχεις λιγότερο χρόνο τότε μοιράσου αυτό το άρθρο στα social media, δε θα σου πάρει πάνω από 10 δεπτερόλεπτα!