Πέμπτη, Φεβρουαρίου 09, 2017

Άγιος Βαλεντίνος: Είσαι μόνη; Τι κάνεις;

14 Φεβρουαρίου , ένας επιπλέον λόγος για να γιορτάσουν οι ερωτευμένοι, όταν όμως είσαι μόνη, τι κάνεις;


Άγιος Βαλεντίνος: Είσαι μόνη; Τι κάνεις;


Μην ανησυχείς θα σου πω τι πρέπει να μην κάνεις ώστε να περάσεις καλά, χωρίς να μελαγχολήσεις την ημέρα των ερωτευμένων.

Άγιος Βαλεντίνος: Είσαι μόνη; Τι κάνεις;

  • Μην προσπαθήσεις να βρεις ένα υποκατάστατο σύντροφο μόνο για αυτήν την μέρα, ώστε να μην είσαι μόνη σου και να κάνεις επίδειξη σχέσης.
  • Μην καθίσεις να "λιώσεις" στις ρομαντικές ταινίες, όσο και να σου αρέσουν, άφησε να τις δεις κάποια άλλη μέρα, δες ταινίες δράσης, ακόμα και θρίλερ, αν το αντέχεις.
  • Μην ακούσεις τα τραγούδια που "μιλούν" για χαμένους έρωτες, τα γνωστά ως καψουροτράγουδα, άκουσε οτιδήποτε κεφάτο και χαρούμενο.
  • Μην δεχτείς να ακούσεις τις αναλυτικές λεπτομέρειες εορτασμού του Αγίου Βαλεντίνου των "φίλων" σου με το ταίρι τους.
  • Μην κλειστείς στο σπίτι, κάνε τα ψώνια σου εκείνη την μέρα, όλα τα καταστήματα μοιράζουν δώρα πχ σοκολάτες, έτσι θα επωφεληθείς.

Ότι και να κάνεις να θυμάσαι ότι ο έρωτας βρίσκεται στις λεπτομέρειες και γιορτάζεται κάθε μέρα, και η μοναξιά σε βοηθά να εκτιμήσεις τα πράγματα διαφορετικά στην ζωή σου.


Ελευθερία από Diary Of A Beauty Addict
Eleftheria Siatira
Eleftheria Siatira

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σου είναι σημαντική για μας και προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα σχόλια το συντομότερο.