Οι 5 καλύτερες κρέμες προσώπου για μικτή /λιπαρή επιδερμίδα

Διάβασε επίσης

Η κρέμα προσώπου είναι το βασικό προϊόν ομορφιάς στην περιποίηση της επιδερμίδας, κυρίως πρέπει να προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη.

4+1 κρέμες προσώπου που πρέπει να δοκιμάσεις


Έχω δοκιμάσει αρκετές κρέμες προσώπου ως τώρα και σου προτείνω τις πέντε καλύτερες για τα αποτελέσματα που δίνουν στο πρόσωπο.




Frezyderm Moisturizing 24h Cream : λαμπερή επιδερμίδα γεμάτη υγεία.

Frezyderm Moisturizing 24h Cream


Πρόκειται για μια απαλή 24ωρη ενυδατική κρέμα προσώπου λεπτής υφής που προσφέρει εντατική ενυδάτωση, προστατεύει από την ατμοσφαιρική ρύπανση και την επίθεση των ελεύθερων ριζών στο κυτταρικό DNA, επίσης προλαμβάνει την φωτογήρανση. Χωρίς Parabens.


Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector : τέλεια επιλογή για ενυδάτωση, ελαφριά κάλυψη και χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector


Είναι μια λεπτόρρευστη κρέμα με μεταξένια υφή, στην απόχρωση medium για σκουρόχρωμες επιδερμίδες και το άρωμα που διακρίνεται είναι υπέροχο και δροσερό. Όταν εφαρμόζεται στο πρόσωπο απορροφάται αμέσως και παίρνει τον τόνο του δέρματος, χαρίζοντας ένα αποτέλεσμα φρέσκο και ελαχιστοποιώντας τις ατέλειες. Ενδείκνυται για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες


Lavera Karanja Oil & Organic White Tea Firming Day Cream : τέλεια αίσθηση στο πρόσωπο με ένα υπέροχο άρωμα, ενυδάτωνει​ την επιδερμίδα και δίνοντας ένα φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο.

Lavera Karanja Oil & Organic White Tea Firming Day Cream


Σε μια όμορφη συσκευασία με αντλία, η ποσότητα που περιέχει είναι 50ml. Έχει απαλή υφή κρέμας όπου διακρίνεται ένα ωραίο άρωμα. Δεν αφήνει επιπλέον λιπαρότητα στο δέρμα και απορροφάται γρήγορα. Προσφέρει ενυδάτωση και σφριγηλή επιδερμίδα





Korres Magnolia Bark Night Cream for First Wrinkles : σύσφιξη και λάμψη, με άμεσα αποτελέσματα.

Korres Magnolia Bark Night Cream for First Wrinkles




Πρόκειται για την κρέμα νύχτας με φλοιό μανόλιας για τις πρώτες ρυτίδες. Το άρωμα της είναι πολύ ευχάριστο και η ύφη που έχει είναι σαν βούτυρο, απορροφάται πολύ γρήγορα. Από τις πρώτες κιόλας μέρες παρατήρησα εμφανής αλλαγή στην επιδερμίδα μου έγινε πιο λαμπερή και απέκτησε μια ομοιομορφία





Bioderma Sebium Mat Cream : η λύση στην λιπαρή επιδερμίδα, ρυθμίζει την λιπαρότητα προσφέροντας ένα καθαρό πρόσωπο.

Bioderma Sebium Mat Cream


Πρόκειται για μια κρέμα προσώπου για την ημέρα, περιέχει σμηγματορυθμιστικούς παραγόντες(γλυκονικό ψευδάργυρο, βιταμίνη Β6) που ρυθμίζουν βιολογικά την έκκριση σμήγματος, χάρη στη μοναδική δράση των μικροσωματιδίων (διοξείδιο του πυριτίου και micropearls) μειώνει την γυαλάδα της επιδερμίδας, οι εστέρες AHA βελτιώνουν την υφή του δέρματος.






Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποια από τις παραπάνω;

Ελευθερία από Diary Of A Beauty Addict

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->