DIY Πασχαλινά λαγουδάκια στον τοίχο

Διάβασε επίσης

Φίλη μου σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, είμαστε μια ανάσα μακριά από το Πάσχα. Σήμερα, λοιπόν, θα σου δείξω έναν εύκολο κι απλό τρόπο πασχαλινής διακόσμησης.  Τα αγαπημένα μου πασχαλινά λαγουδάκια στον....τοίχο! Εδώ και αρκετό καιρό βλέπω στα social media πανέμορφα πασχαλινά banners με λαγουδάκια. Η αλήθεια είναι ότι τα ζήλεψα και έλεγα πως φέτος θα φτιάξω κι εγώ ένα. Tελικά δεν έφτιαξα ακριβώς banner...

Easter Bunnies on the wall

Αφού άρχισα να τα κόβω, σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ ωραίο να μην τα βάλω δίπλα διπλά αλλά να τα σκορπίσω πάνω στον τοίχο της κουζίνας μου που ήθελα να τον καλύψω κιόλας. Στο ίδιο σημείο είχα φτιάξει τα Χριστούγεννα ένα δέντρο από χάρτινες θήκες για cupcakes και μου άρεσε πολύ η ιδέα να ξαναφτιάξω κάτι εορταστικό σε αυτή τη γωνιά του σπιτιού.

Τι θα χρειαστείς:
  • Πολύχρωμα χαρτιά
  • λίγο βαμβάκι
  • πολύχρωμο αφρώδες υλικό
  • ψαλίδι που κάνει ζιγκ-ζαγκ
  • και το Easter bunny template (εγώ βρήκα ένα από το Pinterest αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές στο διαδύκτιο. Εγώ απλώς λάτρεψα αυτά με το ένα αυτί στραβό!!!)

Easter Bunnies on the wall

Πως θα το φτιάξεις: Αφού βρεις το template που σου αρέσει το εκτυπώνεις και το κόβεις γύρω γύρω. Μετά σχεδιάζεις τη φιγούρα σε όσα χαρτιά θέλεις να χρησιμοποιήσεις και τέλος κόβεις με το ειδικό ψαλίδι. Κολλάς λίγο βαμβάκι για ουρά και τέλος τα διακοσμείς κατά το γούστο σου. Εγώ επέλεξα να φτιάξω μαργαριτούλες από αφρώδες υλικό και να κολλήσω από μια πάνω σε κάθε λαγουδάκι. Τέλος με λίγο σελοτέιπ τα κολλάτε στον τοίχο στο ύψος που θέλετε.

Easter Bunnies on the wall

Μα δεν είναι εύκολο κι απλό; Αυτή την κατασκευή την αγάπησα πολύ και κάθε πρωί που μπαίνω στην κουζίνα μου φτιάχνει αμέσως η διάθεση.
Αν δεν έχεις ακόμα αποφασίσει για την Πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού σου ήρθε η ώρα να κολλήσεις λαγουδάκια στον τοίχο.
Πως σου φάνηκε η ιδέα μου;

Καλό Πάσχα!

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->