Ένα νεσεσέρ γεμάτο ομορφιά από εμένα και την FBM Anagenessis

Διάβασε επίσης

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζω το τσαντάκι που δημιούργησα αποκλειστικά με προϊόντα της FBM Anagenessis. Πρόκειται για ένα σετ με εξαιρετικά προϊόντα που αποτελούν θεραπεία για την επιδερμίδα μας και όλα αυτά σε μοναδική τιμή.
fbm anagenessis

Όσες με παρακολουθείτε στο facebook ή στο Youtube , πιθανότατα να είδατε ήδη το video μου με το τσαντάκι που δημιούργησα με μερικά από τα αγαπημένα μου προϊόντα από την FBM Anagenessis. Για όσες φίλες δεν το είδαν θα ήθελα να σας μιλήσω λίγο για αυτό εδώ. Πρόκειται για προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, που αποτελούν ουσιαστική θεραπεία για την επιδερμίδα και τώρα μπορείτε όλες να τα δοκιμάσετε σε μοναδική τιμή.

τσαντάκι της Κατερίνας

Για το καλοκαίρι επέλεξα την αντηλιακή κρέμα με χρώμα της εταιρείας με SPF 30. Προσφέρει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη και είναι ιδανική για ένα ελαφρύ μακιγιάζ στην πόλη κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.  Μαζί στο τσαντάκι μου έβαλα την καταπραϋντική soothing cream της FBM Anagenessis. Είναι μια εξαιρετική κρέμα με ιδιαίτερες ιδιότητες. Ένα πραγματικά πολυχρηστικό προϊόν, ιδανικό για να αντιμετωπίσει κάθε ερεθισμό της επιδερμίδας. Χρησιμοποιείστε την ως θεραπεία μετά τον ήλιο, για ευαίσθητα δέρματα, αλλά και για μικροερεθισμούς, όπως αυτοί που εμφανίζονται τώρα που ζεσταίνει ο καιρός λόγω των ρούχων που φοράμε. 

Επίσης, στο τσαντάκι έβαλα το Olive Series Σαπούνι Καθαρισμού. Ένα υγρό σαπούνι καθαρισμού προσώπου, που αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα. Περιέχει εκχύλισμα από φύλλα ελιάς, που είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά, σε συνδυασμό με εκχύλισμα αλόης που καταπραΰνουν και τονώνουν την επιδερμίδα. Οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες σέβονται την υδρολιπιδική στοιβάδα της επιδερμίδας και δε διαταράσσουν τη φυσιολογική της υγρασία. Το τσαντάκι συμπληρώνει η ενυδατική χεριών Rejuvenate με ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Εμπλουτισμένη με βιταμίνη C, γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση, προστατεύει από τη πρόωρη γήρανση και την εμφάνιση μελοχρωματικών κηλίδων. 


Το τσαντάκι με αντηλιακή κρέμα με χρώμα, soothing cream, κρέμα χεριών και σαπούνι καθαρισμού θα το βρείτε στα 20€. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε το τσαντάκι με makeup, soothing cream, κρέμα χεριών και σαπούνι καθαρισμού θα το βρείτε στα 29€ . Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται έξοδα αποστολής.

Ζητήστε το "τσαντάκι της Κατερίνας" (Επιλογή ανάμεσα σε αντηλιακό και makeup) στην σελίδα της εταιρείας FBM Anagenessis στο facebook  ή στο τηλέφωνο: 2108664491.

Ένα νεσεσέρ γεμάτο ομορφιά από εμένα και την FBM Anagenessis


Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->