Η πίτσα της...τεμπέλας

Διάβασε επίσης

 Φίλη μου σήμερα σου έχω την τέλεια συνταγή για την πίτσα της τεμπέλας! Αν και τώρα πια ζυμώνω κανονικά μόνη μου τη ζύμη για την πίτσα που τρώμε σπίτι μας μιας και αρέσει πολύ στα αγόρια μου, δε μπορώ να μην αναφερθώ στην πίτσα που έφτιαχνα στα γρήγορα ως φοιτήτρια. Υπάρχει ένα συστατικό έκπληξη που κάνει την όλη διαδικασία εύκολη κι απλή!

Η πίτσα της τεμπέλας.

Το μυστικό συστατικό δεν είναι άλλο από το... ψωμί του τόστ! Ναι...ναι... καλά διάβασες. Μπορείς να φτιάξεις πεντανόστιμη πίτσα αρκεί να έχεις στο ψυγείο σου φέτες ψωμιού για τοστ. Χρησιμοποιούνται αντί για ζύμη και είναι η ιδανική λύση για εσένα που είσαι πολυάσχολη μανούλα ή δουλεύεις τρελά ωράρια και θέλεις να ετοιμάσεις μια πίτσα εύκολα, γρήγορα και πάνω απ' όλα να μην αναστατώσεις καθόλου την κουζίνα με αλεύρι κλπ.

Η πίτσα της τεμπέλας.

Αυτό λοιπόν που κάνω εγώ είναι το εξής: αφού έχω λαδώσει καλά το πυρεξ ή το ταψί που θέλω να βάλω την πίτσα, στρώνω φέτες από ψωμί του τοστ. Μετά καλύπτω με κέτσαπ και ρίχνω ρίγανη τριμμένη εκεί κάτι που δίνει πάρα πολύ ωραία γεύση και μοναδικό άρωμα στην πίτσα. Μετά φυσικά μπόλικο κίτρινο τυρί ειδικό για πίτσα και μετά μπορείς να βάλεις στην πίτσα σου όποια υλικά εσύ θέλεις ή σου αρέσουν. Εγώ συνηθίζω να βάζω πιπεριά (κέρατο), φέτες ντοματούλας, μπέικον κι αν έχω σπίτι και μανιτάρια. Γενικότερα, μπορείς να βάλεις επάνω ότι τραβάει η όρεξή σου.

Η πίτσα της τεμπέλας.

Αφήνω να ψηθεί περίπου 20 λεπτά στο προ θερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς. Είτε βιάζεσαι, είτε προέκυψε ένα ξαφνικό playdate για τα παιδιά, η συνταγή είναι τέλεια κι απλή στην προετοιμασία της. Φτιάξε την και θα με θυμηθείς!

Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου πίτσα; Γράψε σε σχόλια τι προτιμάς να βάζεις εσύ πάνω στην πίτσα.
Μην ξεχάσεις να τη δοκιμάσεις.

Έλενα

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->