H σχέση μιας γυναίκας με τα προϊόντα λάμψης στα 15 , στα 20,στα 25 και στα 28

Διάβασε επίσης

Ποια δε θα ήθελε λίγη λάμψη παραπάνω;
Σήμερα θα δούμε τη σχέση των γυναικών με τα προϊόντα λάμψης σε κάθε ηλικία!


H σχέση μιας γυναίκας με τα προϊόντα λάμψης στα 15 , στα 20,στα 25 και στα 28


Στα 15: Δεν ξέρεις τι είναι προϊόντα λάμψης. Μάλλον ξέρεις, αλλά αυτό που ξέρεις είναι λάθος, αφού προϊόντα λάμψης θεωρείς ό,τι έχει μέσα γκλίτερ. Συνήθως τα χρησιμοποιείς χωρίς μέτρο με αμφίβολα αποτελέσματα. Δε χρειάζεσαι γλίτερ για να λάμψεις σ'αυτή την ηλικία, αλλά αυτό θα το ανακαλύψεις αργότερα.





Στα 20: Έχεις καταλάβει ότι προϊόντα λάμψης δεν είναι αυτά που νόμιζες, αλλά κάτι κρέμες και οροί που υπόσχονται να κάνουν την επιδερμίδα σου να...λάμπει. Χρησιμοποιείς καμιά φορά, αλλά δε βλέπεις καμία διαφορά γιατί σ'αυτή την ηλικία η επιδερμίδα σου λάμπει έτσι κι αλλιώς και αρχίζεις να πιστεύεις ότι πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Δε σε αφορά. Χρησιμοποιείς ακόμα που και που τα γκλιτεράκια σου και λάμπεις, Μπάμπη μου!



Στα 25: Σε αφορά πλέον. Λίγο, αλλά σε αφορά. Μάσκες λάμψης, κρέμες λάμψης, υπάρχουν πλέον στο μπουντουάρ σου. Τα χρησιμοποιείς όποτε το θυμάσαι και είσαι μια χαρά κι εσύ κι αυτά.Ο,τιδήποτε περιέχει γκλίτερ το θεωρείς πλέον γραφικό.

Στα 28: Σε αφορά πολύ. Δεν αγοράζεις ούτε αφρόλουτρο αν δε γράφει πάνω ότι δίνει λάμψη. Χρησιμοποιείς ακόμα και ορό λάμψης καθημερινά. Εις μάτην! Η νεανική λάμψη των 20 και των 25 δεν επανέρχεται κι εσύ είσαι στα πρόθυρα της φρίκης, αλλά κουλάρεις γιατί σκέφτεσαι ότι έχεις και το σκαλοπάτι των 30 να περάσεις και τότε ίσως να καταλάβεις ότι και τώρα τα πράγματα δεν είναι τόσο χάλια όσο νομίζεις. Συνεχίζεις να αγοράζεις κρέμες, μάσκες,λοσιόν και τις χρησιμοποιείς αφειδώς γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

H σχέση μιας γυναίκας με τα προϊόντα λάμψης στα 15 , στα 20,στα 25 και στα 28

Ξεχνάς όμως το σημαντικότερο. Σ' αυτή την ηλικία μπορεί να μη λάμπει τόσο το πρόσωπό σου, όμως έχεις αποκτήσει τόσες εμπειρίες από τη ζωή και η προσωπικότητά σου ακτινοβολεί!

Εσύ σε ποια φάση είσαι; Ποια η σχέση σου με τα προϊόντα λάμψης;

Δέσποινα από το ιστολόγιο Despina's studio

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->