3 trends της μόδας που είναι passé

Διάβασε επίσης



Κατ’αρχήν, καλή μας ημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Αν δεν έχετε πιει καφέ, προσοχή γιατί το σημερινό μας θέμα είναι τα trends της μόδας που μου φαίνονται λίγο passéΔηλαδή ξεπερασμένα. Δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο να τα ακολουθήσουμε! 

Γούνες 

Αν εξαιρέσουμε τη σχεδιάστρια Stella McCartney, η οποία λανσάρει τις οικολογικές γούνες, για ποιον λόγο οι οίκοι μόδας, το 2017, τις προωθούν ακόμα; Οικολογική συνείδηση μηδέν! Επίσης, στην Ελλάδα για ποιον λόγο να φορέσουμε γούνα; 


TIP: Εν πάσει περιπτώσει, στην περίπτωση που το αγόρι/άντρα σας θέλει να σας κάνει δώρο μία συνθετική γούνα, θα την επιλέξετε με χρώμα. Τα χρώματα, όπως έχουμε προαναφέρει, θα παίξουν δυναμικό ρόλο φέτος όπως το ροζ και ειδικά το dusty pink, το σιέλ, το έντονο γαλάζιο και το κόκκινο μπορντό.

Metallics & Space

Τα τελευταία δύο χρόνια, το μεταλλικό μοτίβο έχει πολυφορεθεί. Ξεκινήσαμε να το φοράμε σε βραδινά φορέματα, φούστες και tops. Στη συνέχεια, το φορέσαμε σε πιο casual κομμάτια, ακόμα και σε φόρμες. Φέτος το βάλαμε και στα accessories. Κάπου εδώ έρχονται τα εξωγήινα στοιχεία. Αυτό το στυλ ντισκομπάλα στον πλανήτη Άρη το έχω βαρεθεί.. Πολλοί οίκοι μόδας βέβαια προτίμησαν να εντάσσουν τα παραπάνω μοτίβα στη φετινή τους collection, όπως οι  J. W. Anderson, Mugler, Loewe, Chanel και Isabel Marant.
TIP: Αν πάλι σας αρέσει αυτή η τάση, προτιμήστε ένα μεταλλικό στοιχείο στην εμφάνισή σας. Και όσο πιο casual είναι η υπόλοιπη σας εμφάνιση, τόσο περισσότερο trendy είστε.

Μπότες με glitter ή βελούδο

Μπότες με glitter: H τάση αυτή θυμίζει το metallic ή το space στυλ που αναφέραμε παραπάνω. Το κερασάκι στην τούρτα; Οι αστραφτερές πέτρες! Θα νομίζει κανείς ότι πηγαίνετε σε πανηγύρι.. που καλά είναι τα πανηγύρια αλλά να πηγαίνουμε και με το κατάλληλο outfit (εκτός αν είναι guest star ο Φλωρινιώτης, τι να πω).
Βελούδινες Μπότες: Εκτός του ότι το βελούδο φορέθηκε πολύ τον προηγούμενο χειμώνα, οι περισσότερες μπότες από βελούδο δεν είναι χρηστικές. Θα το παρατηρήσετε στη δοκιμή!


TIP: Παρόλα αυτά, επειδή σίγουρα θα φορέσετε τις παραπάνω μπότες, προτιμήστε μονοχρωμία στην υπόλοιπη σας εμφάνιση.

***
Προτού ξεκινήσετε τις αγορές σας, καλό θα ήταν να κάνετε μια μικρή έρευνα αγοράς. Να έχετε πάντα στο νου σας, ότι δεν αγοράζουμε ποτέ πάνω από τρία μη κλασσικά κομμάτια για την γκαρνταρόμπα μας. Ελέγχουμε επίσης πάντα σε ποια φάση βρίσκεται το εκάστοτε trend. 
Παράδειγμα: Όπως είπαμε παραπάνω, τα μεταλλικά στοιχεία έχουν φορεθεί αρκετά τα τελευταία δύο χρόνια. Άρα, δεδομένου ότι διανύουμε τον τρίτο χρόνο, σιγά σιγά αυτή η τάση θα μας απασχολεί όλο και λιγότερο. Άρα, μη ξοδέψετε πολλά χρήματα για ένα προϊόν όπου την επόμενη χρονιά, δε θα φοριέται.
Σας φιλώ,
Ειρήνη

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->