Χειροτέχνικα 2017 στην Αθήνα : όλα όσα θέλεις να ξέρεις

Διάβασε επίσης


Τι είναι: Η μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και Do-It-Yourself  στην Ελλάδα

Πότε θα γίνει και πού;Η Χειροτέχνικα ετοιμάζεται για τις 3, 4 & 5 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (3’ από το μετρό της Ανθούπολης), από τις 10.00 έως τις 21.00.


Τι το ενδιαφέρον έχει: Υλικά χειροτεχνίας, workshops και παρουσιάσεις τεχνικών θα εμπνεύσουν τους επισκέπτες για να δημιουργήσουν, στο καθιερωμένο ραντεβού της χρονιάς!
Φέτος, το εκπαιδευτικό κομμάτι έχει την τιμητική του, με πάνω από 150 σεμινάρια χειροτεχνίας για αρχαρίους, καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου από το πρωί έως το βράδυ. Οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν πάνω από 50 παρουσιάσεις τεχνικών και σημαντικούς καλλιτέχνες από το χώρο της χειροτεχνίας να μιλούν για τη δουλειά τους! Θα μάθουν να πλέκουν, να ράβουν, να φτιάχνουν κοσμήματα και διακοσμητικά για το σπίτι, αλλά και να χειρίζονται το ξύλο, το γυαλί και να αναπαλαιώνουν τα έπιπλά τους.


Ποιοι θα είναι εκεί; Οι μεγαλύτεροι προμηθευτές υλικών, εργαλείων και οι χώροι σεμιναρίων από όλη την Ελλάδα θα βρίσκονται εκεί. Θα προμηθεύσουν τους χειροτέχνες με τα υλικά που χρειάζονται για τις χειροτεχνίες τους και θα τους ενημερώσουν για τα νέα του χώρου.

Οι βασικές κατηγορίες της Χειροτέχνικα είναι: τα υλικά χειροτεχνίας, η ραπτική, το πλέξιμο, η ζωγραφική, το κόσμημα, το decoupage, τα χρώματα, η ζαχαροπλαστική, τα εργαλεία και ό,τι χρειάζεται κανείς για να φτιάξει τις δημιουργίες του!



Σε ενδιαφέρει αν: αγαπάς τη χειροτεχνία, αν σου αρέσει να φτιάχνεις πράγματα και ψάχνεις που θα βρεις συγκεντρωμένους όλους τους προμηθευτές υλικών και εργαλείων αλλά και πού θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για να εμπνευστείς, σημείωσε την ημερομηνία! 

Πόσο κοστίζει: Είσοδος για το κοινό (2,5 €/άτομο/ημέρα- ΑΜΕΑ/Παιδιά έως 18 ετών: δωρεάν)




Μάθε περισσότερα:  στο: www.xeirotexnika.gr.

Όλα τα νέα και στα social media: Facebook, Instagram, Youtube, Twitter
Δείτε την εκδήλωση στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα νεότερα

Αν ασχολείσαι με τη χειροτεχνία , τις κατασκευές , το DIY ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά η Χειροτέχνικα είναι κάτι παραπάνω από μία έκθεση και αξίζει να την επισκεφθείς. Αν είσαι blogger και ειδικά αν δραστηριοποιείσαι στον τομέα της χειροτεχνίας και του Do it Yourself είναι must.

Εμείς πάντως θα πάμε (τουλάχιστον η μισή συντακτική ομάδα θα είναι εκεί) και θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά!

Όλες οι πληροφορίες συγκεντρωμένες για να τις κάνεις pin ή να τις σώσεις στο κινητό σου

Χειροτέχνικα 2017 στην Αθήνα : όλα όσα θέλεις να ξέρεις


Δέσποινα από το ιστολόγιο Despina's studio

2 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

  1. θα είμαι εκεί (ως λάτρης της χειροτεχνίας, αλλά και ως γέννημα-θρέμμα Περιστερίου! ;) ) και Θα χαιρόμουν πολύ να σας δω! Φίλοι χειροτέχνες, όλοι στη μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα, θα χαρούμε πολύ κι εμείς να έρθεις να μας μιλήσεις!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->