5 έξυπνα tips για να μεταμορφώσετε τα παλιά σας ρούχα

Διάβασε επίσης

Την προηγούμενη βδομάδα πήγα για ψώνια και διαπίστωσα ότι σε αρκετά μαγαζιά με ρούχα κυκλοφορούν πακετάκια με σιδερότυπα. Έτσι σκέφτηκα να σας παρουσιάσω πέντε έξυπνους και οικονομικούς τρόπους για να μεταμορφώσετε τα παλιά σας ρούχα.

1. Ο πρώτος τρόπος λοιπόν για να το κάνετε αυτό είναι με σιδερότυπα.


Διαλέξτε τα σιδερότυπα της αρεσκείας σας και σκεφτείτε που ακριβώς θέλετε να τα τοποθετήσετε σε κάθε ρούχο σας. Όταν έχετε αποφασίσει σιδερώστε τα ακριβώς πάνω σ’ εκείνο το σημείο. Αυτά θα μείνουν εκεί για πάντα χαρίζοντας στα παλιά σας ρούχα την ανανέωση αλλά και τη δική σας προσωπική πινελιά.


2 Ένας άλλος τρόπος να κάνετε ένα παλιό ρούχο να μοιάζει καινούριο ή ακόμη και ένα φτηνό ρούχο που δεν είναι απαραίτητα παλιό να μοιάζει ακριβό, είναι να του αλλάξετε τα κουμπιά.


 Αν δεν έχετε οι ίδιες γνώσεις ραπτικής ζητήστε από τη μητέρα σας ή τη γιαγιά σας να το κάνει για σας και είμαι σίγουρη πως δε θα σας αρνηθεί. 


3Ακόμη μπορείτε να μεταμορφώσετε τα τζιν σας κάνοντας αντί για σκισίματα που συνηθίζονταν μέχρι τώρα μπαλώματα


Και σε αυτό το tip η βοήθεια είτε της μαμάς είτε της γιαγιάς θα είναι ιδιαίτερα πολύτιμη.

4 Επιπλέον αν έχετε μπλουζάκια με V λαιμόκοψη και τα έχετε βαρεθεί, ένας έξυπνος τρόπος να τα κάνετε να μοιάζουν εντελώς διαφορετικά είναι να τα φορέσετε ανάποδα.


 Έτσι η λαιμόκοψη τους θα είναι κυκλική και το V θα βρίσκεται στην πλάτη σας, κάνοντας σας να δείχνετε ιδιαίτερα ελκυστικές.



Περισσότερα tips όπως αυτό θα βρείτε στο άρθρο : 7 τρόποι να φορέσεις τα ρούχα σου αλλιώς

 5.Τέλος για να κάνετε κάποια παλιά παλτά και ζακέτες να μοιάζουν καινούργια χρησιμοποιήστε ένα ξυραφάκι για να αφαιρέσετε τους κόμπους.


Κάντε απαλές κινήσεις με το ξυραφάκι προς μια κατεύθυνση κάθε φορά, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κόψετε κατά λάθος κάποια κλωστή που δεν θα έπρεπε να κοπεί και να δημιουργηθεί τρύπα.


Πείτε μου στα σχόλια και τις δικές σας ιδέες για να ανανεώσουμε ένα παλιό ρούχο και αν μαζευτούν πολλές ιδέες θα κάνω ένα δεύτερο μέρος με τα δικά σας tips.

Είμαι η Μυρτώ από τα Νηπιάκια

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->