Το στυλ πηγαίνει γυμναστήριο

Διάβασε επίσης

Υπάρχουν 3 κατηγορίες κοριτσιών που πηγαίνουν στο γυμναστήριο. Αυτές που γυμνάζονται με στυλ, αυτές που γυμνάζονται με άνεση και αυτές που συνδυάζουν και τα δύο: στυλ και άνεση. Εγώ περιττό να σας πω ότι είμαι στη δεύτερη κατηγορία, στην οποία η άνεση είναι το συνώνυμο του λέτσου.
Τελευταίως, δεδομένου ότι αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο γυμναστήριο, παρατήρησα ότι θέλω να αλλάξω κατηγορία, να πάω στην τρίτη. Στυλ και άνεση! Και αυτό διότι συνειδητοποίησα ότι η γυμναστική μας γεμίζει με πολλή αυτοπεποίθηση και μας βγάζει τον καλύτερό μας εαυτό.




Οπότε κορίτσια μου, όπως καταλάβατε από τον πρόλογο, σήμερα θα μιλήσουμε για τους στιλιστικούς κανόνες του γυμναστηρίου που δεν αποτάσσουνε την άνεση.
  1. Βαμβακερά ή συνθετικά ρούχα; Ξέρατε ότι οι περισσότερες από εμάς διαλέγουμε βαμβακερά ρούχα διότι τα θεωρούμε πιο υγιεινά; Και μέχρι ένα βαθμό αυτό ισχύει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι τα βαμβακερά αφήνουν σημάδια από ιδρώτα και όλο αυτό φαίνεται άκομψο. Προτιμήστε αθλητικά ρούχα από συνθετικά διαπνέοντα. Είναι      σημαντικό τα ρούχα μας να είναι άνετα, από σωστό υλικό, να μη διαγράφουν τα επίμαχα σημεία του σώματος μας και να είναι ανάλογα με τον τύπο άσκησης που σκοπεύουμε να κάνουμε.
  2. Βάψιμο: Κορίτσια μου στο γυμναστήριο καλό θα ήταν να μην πηγαίνουμε βαμμένες. Καταρχήν, λερώνετε την πετσέτα σας. Δεύτερον, μας βλέπουν οι άντρες και γελάνε. Τώρα βέβαια ένα κονσιλεράκι για τυχόν κοκκινίλες πάντα είναι χρήσιμο!
  3. Εσώρουχα: Όσο και να μη θεωρείτε θηλυκά τα αθλητικά εσώρουχα, για κάποιον λόγο υπάρχουν. Ιδιαίτερα η σωστή επιλογή αθλητικού στηθόδεσμου είναι απαραίτητη αφού σας προστατεύει από κραδασμούς και τραυματισμούς.
  4. Διαλέξτε σωστά αθλητικά παπούτσια: Εάν πηγαίνετε για yoga, pilates ή πιο απλές ασκήσεις μπορείτε να διαλέξετε ότι αθλητικό θέλετε αρκεί να είναι και λίγο trendy (ούτως ή άλλως δεν τα χρησιμοποιείτε). Εάν πηγαίνετε στο γυμναστήριο για να κάνετε αεροβική, καλό θα ήταν να έχετε αθλητικά με αερόσολες ώστε να προστατεύουν τη μέση και το αυχενικό σας από τους κραδασμούς.
  5. Τι έχουμε πάντα μαζί μας: Ένα μπουκαλάκι νερό, μία καθαρή πετσέτα, το i-pod ή το κινητό μας. Μέχρι εκεί!

***
Και τώρα η στιγμή που περιμένατε! Τα καλύτερα outfits των κοριτσιών που χρησιμοποίησαν το hashtag μας στο Instagram, #myeditlook.

➜ Τι πιο αριστοκρατικό από το λευκό. Ο συνδυασμός πλισέ φούστας με boxy πουλόβερ είναι ασυζητητί η τάση της μόδας. Η καφέ μπότα τελειοποιεί το παρακάτω outfit. Γυαλιά ηλίου και τσάντα επίσης! Τη Celia μπορείτε να την βρείτε στο celialelan.



➜ Η Βίκυ έχει κάνει έναν πολύ αρμονικό συνδιασμό που μας βγάζει συνάμα μία διάθεση ροκ με στοιχεία ρομαντισμού. Το καλσόν, τάση της μόδας, όπως και η backpack, με τον τρόπο που την κρατάει! Την Βίκυ θα την βρείτε στο vicky_paida


➜ Η Χλόη έχει φορέσει άψογα την οπαλ της πουκαμίσα-φόρεμα. Η τσάντα της είναι all time  classic και το καλύτερό της αξεσουάρ, το χαμόγελό της.  Τη Χλόη θα τη βρείτε στο chloegard.



Καλή Εβδομάδα να έχουμε, πάντα με στυλ!

Σας φιλώ,







Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->