5 γιορτινές περιστάσεις και πώς να ντυθείς για καθεμία

Αγαπημένες μου, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα posts, το πρώτο βήμα για τις γιορτές είναι η προετοιμασία λίστας δώρων της οικογένειας και των αγαπημένων μας φίλων. Αν οι φίλες σας είναι και bloggers τόσο το καλύτερο γιατί σας έχουμε έτοιμες αυτές τις λίστες.
Το δεύτερο βήμα είναι να προετοιμάσουμε τα outfits που θα φορέσουμε κατά τη διάρκεια των εορτών. Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι ντυνόμαστε ανάλογα την περίσταση, την εποχή, το στυλ μας, τον σωματότυπο μαςΕυελπιστώ να τα θυμάστε! Συγκεκριμένα, για τη γιορτινή περίοδο, οι εμφανίσεις σας πρέπει να είναι ένα κλικ πιο επίσημες από τις συνηθισμένες σας!


Επισκέψεις σε φίλους, οικογένειες, βαφτιστήρια

Στις γιορτές είναι σίγουρο όταν θα κάνετε αρκετές επισκέψεις: στους φίλους γιατί θα γιορτάζουν, στους γονείς διότι οργανώνουν το ετήσιο οικογενειακό τραπέζι, στα αγαπημένα σας βαφτιστήρια για να τους δώσετε την αγάπη σας και τα δώρα τους φυσικά! Η εμφάνιση σας, όπως καταλαβαίνετε θα είναι γιορτινή αλλά ταυτόχρονα και άνετη. 


Βραδινή έξοδο σε wine bar

Όπως είπαμε παραπάνω, οι γιορτινές σας εμφανίσεις θα είναι ένα κλικ πιο glamorous. Ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ, ένα διαφορετικό χτένισμα, ένα πιο έντονο μακιγιάζ δίνουν ένα πιο γιορτινό τόνο στην εμφάνισή σας. Βάλτε τα γιορτινά σας με το καλύτερο αξεσουάρ, το χαμόγελό σας!


Έξοδο σε μουσικές σκηνές

Ακόμα και το ροκ, μπορεί να γίνει glamorous! Καταρχήν, όταν πηγαίνουμε σε μουσικές σκηνές ντυνόμαστε λίγο πιο light σε σύγκριση με όταν πηγαίνουμε για παράδειγμα στα μπουζούκια. Συνηθίζουμε να κάνουμε ροκ εμφανίσεις, που μπορούν να γίνουν πιο γιορτινές αν κάνουμε το μακιγιάζ πιο έντονο και βάλουμε λίγη λάμψη από στρας ή παγιέτες τοποθετημένες κάπου ευδιάκριτα.


Time for Clubbing

Το Clubbing ισούται με λάμψη. Νομίζω ότι είναι από τις μοναδικές περιστάσεις που δικαιολογώ οτιδήποτε μεταλιζέ φοριέται! Φορέστε το από την κορυφή έως τα νύχια! 


Πρωτοχρονιά

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το κόκκινο, το μαύρο και το μεταλιζέ! Φορέματα διαφόρων στυλ μαζί με πέδιλα ή γόβες και μία συνθετική γούνα ως πανωφόρι αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό!

Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες που θα δώσουν στην εμφάνισή σας, αυτο το κλικ παραπάνω! Περιμένουμε τα σχόλια σας και τις δικές σας εμφανίσεις που θα κάνετε τώρα στις γιορτές!

Καλές γιορτές κορίτσια μου και να θυμάστε: 
Be Fabulous, all day & night!

Bisous,
Ειρήνη

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σου είναι σημαντική για μας και προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα σχόλια το συντομότερο.