DIY παιδική μπομπονιέρα για βάπτιση

Διάβασε επίσης

Φίλη μου, πριν δυο χρόνια τέτοιον καιρό ετοίμαζα τη βάπτιση του Βαγγέλη. Είχα επιλέξει πολλά πράγματα να τα ετοιμάσω μόνη μου με τη βοήθεια φίλων και κουμπάρων. 

Σήμερα σκέφτηκα να σου δείξω την ιδέα που είχα για παιδική μπομπονιέρα δηλαδή αυτήν που ήταν για τους μικρούς μας φίλους που ήταν καλεσμένοι στη βάπτιση. 

Αρχικά να σου πω ότι το θέμα που είχα επιλέξει για τη βάφτιση ήταν το αερόστατο και τα χρώματα γκρι, κίτρινο (σε μικρές λεπτομέρειες) και το χρώμα της μέντας. Αν θέλεις να μάθεις πώς οργάνωσα μόνη μου τη βάφτιση διάβασε περισσότερα εδώ.

DIY μπομπονιέρα βάπτισης

'Όπως βλέπεις και παραπάνω, το βασικό κομμάτι για τη μπομπονιέρα ήταν το κουτί craft. Έφτιαξα μια σφραγίδα σε σχήμα αερόστατο και τα χρώματα της βάπτισης μπήκαν σα διακοσμητικό δέσιμο με κίτρινο σπάγκο και γκρι /μέντα κηροκλωστή.

Αυτό που αναρωτιόμουν όμως ήταν τι το διαφορετικό μπορώ να κάνω για τα παιδάκια μιας και όλα τους θα παρευρίσκονταν και στο τραπέζι. Έτσι μου ήρθε η ιδέα να δημιουργήσω μόνη μου μια μπομπονιέρα με το ίδιο κουτί σε μεγαλύτερο μέγεθος το οποίο όμως θα λειτουργούσε ως κουτί δημιουργικής απασχόλησης μιας και ο στόχος ήταν να μείνουν τα παιδιά για λίγη ώρα απασχολημένα ώστε να απολαύσουν και οι γονείς κάποιες στιγμές γλεντιού κατά τη διάρκεια του τραπεζιού. 

DIY μπομπονιέρα βάπτισης

Έτσι λοιπόν εκτός από τα κλασσικά κουφετάκια, συμπεριέλαβα μέσα στη μπομπονιέρα εκτυπωμένες ζωγραφιές με αερόστατα για να είμαστε και ασορτί με το θέμα, μαρκαδόρους, σετ πλαστελίνες και κουπάτ, και μια επιπλέον γευστική "αμαρτία", ένα χειροποίητο γλυφιτζούρι με το αρχικό γράμμα Β. 

Η αλήθεια είναι ότι η παιδική μπομπονιέρα είχε τελικά μεγάλη επιτυχία καθώς τα παιδάκια την τίμησαν δεόντως και έπαιξαν με όλα τα καλούδια που βρήκαν μέσα στο κουτί.

DIY μπομπονιέρα βάπτισης

Αν είσαι μανούλα που ετοιμάζεις μόνη σου βάπτιση μην ξεχάσεις να διαβάσεις το περσινό μου άρθρο όπου σου δίνω 14 συμβουλές πως να οργανώσεις μια DIY βάπτιση αλλά και πώς να προετοιμάσεις το τέλειο baby shower

Γράψε μου στα σχόλια τι θέμα έχει η βάφτιση που ετοιμάζεις εσύ!

Είμαι η Έλενα
και μέχρι την επόμενη φορά
Σε φιλώ

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->