Πως να δημιουργήσεις εικονίδια για τα Highlights των Instagram Stories σου

Διάβασε επίσης

Τα Highlights των Instagram Stories είναι μια πρόσφατη προσθήκη για όλους εμάς τους instagramers. Και επειδή είμαι σίγουρη ότι θέλεις να μάθεις πως μπορείς να κάνεις το προφίλ σου στο Instagram ομορφότερο, θα σου δείξω πως να βάλεις εξώφυλλα στα Highlights των Instagram Stories σου.

Αρχικά να σου πω ότι με τον τρόπο που θα σου δείξω θα καταλάβεις ότι τελικά είναι πολύ πιο απλό από ότι περίμενες. Εγώ επέλεξα το canva.com για να δημιουργήσω τις εικόνες μου, το οποίο μου δίνει την επιλογή να φτιάξω ότι εικόνα θέλω και να την επεξεργαστώ όπως επιθυμώ, παρέχοντας μου πολλές επιλογές σχεδίων και layout .

Επίσης, το canva.com είναι διαθέσιμο και μέσω Google play store για να κατεβάσεις την εφαρμογή σου στο κινητό. Η όλη διαδικασία θα πάρει μόλις λίγα λεπτά και πίστεψε με πιο πολύ ώρα θα χρειαστείς να βάλεις σε τάξη τα stories σου παρά να φτιάξεις τα εικονίδια αυτά.

Εννοείτε πως αν έχεις άλλη εφαρμογής επεξεργασίας εικόνων μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν που σε βολεύει περισσότερο. Εγώ απλώς επέλεξα την συγκεκριμένη.

Τι πρέπει να κάνεις:
  1. Αρχικά θα επιλέξεις την εφαρμογή canva.com στο κινητό σου. 
  2. Θα την ανοίξεις και από τις επιλογές που σου δίνει θα διαλέξεις το your story
  3. Από την πληθώρα των σχεδίων που σου έχει ήδη έτοιμα θα επιλέξεις αυτό που είναι πιο απλό και φυσικά σου αρέσει και θα αφαιρέσεις όλα τα σχέδια που έχει επάνω,  ούτως ώστε να μείνει μόνο μια κενή σελίδα.
  4. Πατώντας το σύμβολο + σου δίνει την επιλογή να προσθέσεις ότι επιθυμείς. Εσύ θα επιλέξεις graphic και θα διαλέξεις όποιο εικονίδιο ταιριάζει με τον τίτλο του Highlight σου.
  5. Το εξώφυλλο του Highlight σου είναι έτοιμο
Highlights των Instagram Stories σου

Μπορείς αν θέλεις να ψάξεις εικονίδια και από το διαδίκτυο και να τα βάλεις στην κενή σου εικόνα μέσω τις εφαρμογής. Απλά να προσέξεις να έχουν διαφανές background.

Αφού ετοιμάσεις όσα εξώφυλλα επιθυμείς για τα highlights σου μπορείς να τα ανεβάσεις ένα ένα στα stories σου. Αν δεν θέλεις να τα μοιραστείς ανοιχτά με όλους μπορείς να επιλέξεις να τα μοιραστείς με στενούς φίλους. 

Αφού ανέβουν στα stories σου, πατάς πάνω στα Highlights που έχεις για να κάνεις edit και προσθέτεις πρώτα το story στο αντίστοιχο highlight Και έπειτα το επιλέγεις ως cover του συγκεκριμένου.  

Τόσο απλά!

Αν σε βοήθησε η ανάρτηση αυτή μην ξεχάσεις να την μοιραστείς με τους φίλους σου!

Αν δυσκολεύεσαι να φτιάξεις τα δικά σου highlights τότε μπορείς να κατεβάσεις αυτά που φτιάξαμε εμείς για σένα δωρεάν πατώντας την παρακάτω εικόνα

Free instagram highlight covers

Highlights των Instagram Stories σου


Να θυμάσαι: στο #edityourlifemag θα μαθαίνεις κάτι καινούριο για να κάνεις το μπλογκ σου καλύτερο και τη ζωή σου ως blogger πιο εύκολη. Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->