Γνώρισε την Ιωάννα Food Blogger του Edit Your Life Magazine

Διάβασε επίσης

Καλημέρα στην όμορφη παρέα! Είμαι η Ιωάννα Λυμπεροπούλου και είμαι η Food Blogger του Edit Your Life Magazine. Μέσα από τις ηλεκτρονικές σελίδες του Edit Your Life Magazine συζητάμε όχι μόνο για νόστιμες συνταγές που αξίζει να δοκιμάσετε αλλά και για τα ωφέλη της σωστής διατροφής, τρόπους για την οργάνωση της κουζίνας, του σπιτιού και πολλά, πολλά άλλα θέματα. 

 Ioanna's Notebook - A Lifestyle Blog

Το επάγγελμά μου δεν έχει βέβαια καμία σχέση με τον ως άνω "τίτλο" αλλά ως γνήσια Ταυρίνα, αγαπώ πολύ το φαγητό, τη μαγειρική και οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό. Λατρεύω να ανακαλύπτω νέα μέρη και γεύσεις και να τα μοιράζομαι με όλους. Πιστεύω ότι καμία συνταγή δεν πρέπει να μένει κρυφή και κανένα όμορφο μέρος μυστικό, άλλωστε τα καλά πράγματα πρέπει να τα μοιραζόμαστε!  

Η σχέση μου με το blogging ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2015 και δεν το μετάνιωσα στιγμή. Η δημιουργία του Ioanna's Notebook ήταν μια απόδραση από την ρουτίνα της καθημερινότητας και ένας τρόπος να διοχευτεύω την δημιουργικότητά μου. Όσο περνά ο καιρός, αγαπώ το blogging ακόμα περισσότερο και "μαλώνω" τον εαυτό μου που δεν το είχε αποφασίσει νωρίτερα. 

 Ioanna's Notebook - A Lifestyle Blog

Ως άνθρωπος, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο ένστικτό μου, καθώς δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ, αλλά και στην πρώτη εντύπωση. Παλαιότερα αντιμετώπιζα πολύ αυστηρά τον εαυτό μου και η έλλειψη αυτοπεποίθησης ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ελλατώματά μου, μεγαλώνοντας όμως πίστεψα σε μένα και στις δυνατότητές μου. Τίποτα δεν είναι αδύνατον αν το προσπαθήσεις, ακόμα και αν δεν τα καταφέρεις, έχεις τουλάχιστον δοκιμάσει τα όρια και τις δυνάμεις σου! 

Μέχρι την επόμενη φορά ... σας φιλώ! 
Ιωάννα από το Ioanna's Notebook

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->