Καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο

Διάβασε επίσης

Η ερώτηση που κάνουμε όλες οι φίλες μεταξύ μας, τον τελευταίο καιρό, είναι για το τι θα φορέσουμε στο επικείμενο γάμο που είμαστε καλεσμένες.
Έχουμε αναφέρει ξανά, ότι η μόδα βασίζεται σε διάφορους κανόνες, που άλλοτε μένουν αναλλοίωτοι στη πάροδο των χρόνων, και άλλοι πάλι εξελίσσονται μαζί με τη μόδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν πρόκειται να παραβρεθούμε σε μία γαμήλια δεξίωση, πρέπει να ακολουθήσουμε κάποιους κανόνες έτσι ώστε να περάσουμε καλά και εμείς και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι.


Κανόνας 1

Ανάλογα με την τοποθεσία του γάμου, φροντίζουμε να έχουμε και την ανάλογη εμφάνιση. Για παράδειγμα, ο γάμος σε νησί, όπου η εμφάνιση σας πρέπει να είναι λίγο πιο χαλαρή. Το μαλλί δεν χρειάζεται να είναι στυλιζαρισμένο και τα ρούχα μας μπορούν να είναι όσο πιο αέρινα γίνεται. Ακόμα και τα σανδάλια αποτελούν τέλεια επιλογή για μία εμφάνιση σε νησιώτικο γάμο. Άρα πάντα ελέγχουμε αυτό που θα βάλουμε να ταιριάζει με τον χώρο, την ώρα, το concept του γάμου.


Κανόνας 2

Δεν φοράμε άσπρα. Κορίτσια πραγματικά τι σας πιάνει και φοράτε άσπρα φορέματα σε γάμους; Σύμφωνα με το savoir faire απαγορεύεται. Όσο άνετη και αν είναι η νύφη καλύτερα να το αποφύγετε γιατί ούτως ή άλλως θα σχολιαστεί από τις υπόλοιπες παρευρισκόμενες. 

Κανόνας 3

Όχι στα see-through ή μίνι ενδύματα. Οι διαφάνειες  είναι must για ακόμα μία season και σίγουρα θα μπείτε στον πειρασμό να τις φορέσετε, αλλά διαφάνεια με διαφάνεια διαφέρει. Στην εκκλησία καλό θα ήταν να είμαστε classy. Επίσης, τα σούπερ μίνι φορέματα καλύτερα να αποφεύγονται. Είναι κυρίως party outfits.

Κανόνας 4

Μπουζουκοφορέματα = No way! Βέβαια θα με ρωτήσετε ποια είναι αυτού του είδους τα ρούχα. Ότι έχει πολύ λίγο ύφασμα και λάμπει, μπορείτε να το κατατάξετε εκεί. Good Luck!


Κανόνας 5

Οι Τιάρες ή τα headbands καλύτερα να αποφεύγονται επίσης, αφού είναι πολύ πιθανόν να φορέσει κάτι από αυτά η νύφη. Όπως αναφέραμε στον 2ο κανόνα, ότι έχει στυλ νύφης ΔΕ ΤΟ ΦΟΡΑΜΕ! 

Κανόνας 6

Διαβάστε τώρα κάτι περίεργο. Αν και το total black θεωρείται σικάτο και διαχρονικό, για κάποιο λόγο δεν πολυφοριέται στους γάμους από τις καλεσμένες. Θεωρείται πένθιμη εμφάνιση όπως επίσης, δε φοριούνται και οι πέρλες.


Κανόνας 7

Υπό άλλες συνθήκες δε θα σας το έλεγα, αλλά επειδή τα mules είναι φέτος στη μόδα & θα φορεθούν αρκετά, καλύτερα φορέστε τα κάπου αλλού, όχι σε γάμο. Αν δεν αγαπάτε τα ψηλοτάκουνα ή τις πλατφόρμες, επιλέξτε πέδιλα με μέτρια τακούνια.
  • Εσείς τι γνώμη έχετε για τους παραπάνω κανόνες; 
  • Συμφωνείτε ή τους θεωρείτε υπερβολικούς; 

Περιμένουμε τις εμφανίσεις σας στο Instagram, προσθέτοντας το hashtag #myeditlook. Η καλύτερη εμφάνιση θα ανέβει στο λογαριασμό μας.

Σας φιλώ,
Ειρήνη

2 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->