Οι πιο Instagramικές καφετέριες στην Αθήνα

Διάβασε επίσης

Κακά τα ψέματα, λατρεύεις να απολαμβάνεις τον καφέ σου παρέα με την φίλη σου, αλλά όταν μπορείς να τον συνδυάσεις με μια ωραία φωτογραφία που θα προσθέσεις στο instagram σου, τότε είσαι ακόμα πιο χαρούμενη. Εγώ τουλάχιστον έτσι νιώθω και δεν σου κρύβω ότι όταν έρχεται ο καφές ή το Brunch σε αυτές τις καφετέριες, είμαι η πρώτη που βγάζω φωτογραφία για το instagram μου.

The most instagrammable coffee shops in Athens



The most instagrammable coffee shops in Athens



Ciel Athens
Άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του απέναντι από την Μητρόπολη Αθηνών και με ένα rooftop που βλέπει τα καλύτερα αξιοθέατα της Αθήνας, κυριολεκτικά πιάτο. Στο εσωτερικό του θα βρείτε τοίχους ζωγραφισμένους στο χέρι, που είναι ο πιο τέλειος καμβάς ακόμα και για τους πιο δύσκολους. Φυσικά και έχει πολύ καλό καφέ αλλά δοκιμάστε και μερικά από τα κοκτέιλ του ή και τα γλυκά του και θα με θυμηθείτε.





I cake you

Εξαρχιωτάκι από τα αγαπημένα. Βρίσκεται επί της Θεμιστοκλέους και παίζει να πρέπει να κάνεις κράτηση αν θέλεις να προλάβεις τα λαχταριστά του μπισκότα. Ιδανικό για να χαθείς στις γλυκές του απολαύσεις αλλά και να βγάλεις τις πιο τέλειες φωτογραφίες που θα απογειώσουν το Instagram σου.






Milk & Cookies

Βρίσκεται στην Περικλέους, στο κέντρο της Αθήνας και μπορεί ο περιορισμένος του χώρος να σου φανεί "λίγος" αλλά αρκούν τα Milkshake του για να στολίσουν τις φωτογραφίες του προφίλ σου. Πίστεψε με, είναι ότι καλύτερο. Το έμαθα πολύ πρόσφατα και ήδη έχω ξεσηκώσει τους φίλους μου να το επισκεφτούν/.





Le petit village

Ένα μικρό και σικάτο καφέ στο κέντρο της πόλης, δίπλα από την Μητρόπολη, είναι το ιδανικό σημείο συνάντησης αν βιάζεστε και θέλετε να πιείτε ένα καφέ με την φίλη σας ή απλά να τσιμπήσετε κάτι. Δοκιμάστε οπωσδήποτε τις δροσιστικές του σπιτικές λεμονάδες το καλοκαίρι ( και όχι μόνο), θα με θυμηθείτε.




Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Le Petit Village (@lepetitvillagegr) στις

Έχεις επισκεφτεί κάποια από τις παραπάνω καφετέριες; Ποια σου αρέσει περισσότερο; Έχεις να μου προτείνεις την δικής σου αγαπημένη;

The most instagrammable coffee shops in Athens

Free instagram highlight covers
Να θυμάσαι: στο #edityourlifemag θα μαθαίνεις κάτι καινούριο για να κάνεις το μπλογκ σου καλύτερο και τη ζωή σου ως blogger πιο εύκολη. Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->