3 τάσεις μόδας του Instagram που καλό θα ηταν να αποφύγεις

Διάβασε επίσης

Είναι γεγονός ότι Instagram αποτελεί από τα πιο δυναμικά social media, καθώς και το αγαπημένο κοινωνικό δίκτυο όλων. Καλλιεργεί τάσεις, μόδες σε όλους τους τομείς (fashion, beauty, wellness, lifestyle κτλ.) και όλοι εμείς οι fans του προσπαθούμε να καταλάβουμε πρώτα αυτές τις τάσεις και αν μας αρέσουν να τις εφαρμόσουμε με βάση το στυλ μας και τη προσωπικότητα μας.
Ωραία δεν ακούγονται όλα; Είναι όμως; Και αν δεν είναι, τι κάνουμε γι’ αυτό; Μήπως θεωρούμε ότι δε μπορούμε να κάνουμε τη πλατφόρμα που αγαπάμε, χρησιμοποιούμε και υπάρχει στη καθημερινότητά μας καλύτερη; Μήπως νομίζουμε ότι οι ιδιοκτήτες αποφασίζουν το περιεχόμενο; Καταρχήν να σας ενημερώσω ότι το περιεχόμενο οποιασδήποτε κοινωνικής πλατφόρμας, το αποφασίζουμε εμείς οι χρήστες. Κανείς δεν μας επιβάλει τίποτα καθώς επίσης κανείς δεν μας αναγκάζει να δώσουμε στοιχεία που δε θέλουμε. 
Κορίτσια μου σε αυτό το post θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις τάσεις μόδας του αγαπημένου μου Instagram που πραγματικά δε θέλω να βλέπω σε αυτό. Σε καμία περίπτωση δε θα σας πω ποιους λογαριασμούς να ακολουθείτε ή ποιους όχι - δεν είναι αυτό άλλωστε το ζητούμενο. Μπαίνω αμέσως στο ψητό:
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝΙΣΜΟ
Όπως λέμε εξπρεσιονισμό, καμία σχέση! Μη σας ακούγεται περίεργο που μια στρατιά από followers των συγκεκριμένων κυριών έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια κατά πολύ και θεωρεί ότι παράγει μόδα. Δεν παράγει. Χιλιάδες γυναίκες που τις ακολουθούν και τις μιμούνται, έχουν και αυτές καταφέρει να έχουν ένα αξιοσημείωτο αριθμό από followers. Πως; Υποβάλλονται σε πλαστικές, επεμβαίνουν στα ζυγωματικά, ισιώνουν τις μύτες, γεμίζουν τα χείλη, κάνουν contouring σε λαιμό και μάγουλα, και όλα αυτά για να μοιάζουν στις πιο διάσημες κιτς κυρίες της εποχής. Ε όχι, enough is enough.. 
Αν θες να αλλάξεις, να το κάνεις για σένα, όχι για να μοιάσεις με κάποια. Είμαστε μοναδικές και το μόνο που χρειάζεται είναι να είμαστε ο εαυτός μας. Άλλωστε το μοναδικό πουλάει, όχι η απομίμηση.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΓΥΜΝΟ
Φέτος το καλοκαίρι νομίζω ήταν το αποκορύφωμα. Όπου και να κοίταζα στο Instagram, έβλεπα.. κοπέλες γυμνές. Εντάξει δε κυριολεκτώ κιόλας αλλά καταλαβαίνετε. Λίγο οι διαφημίσεις των μαγιό, λίγο το body shaming, λίγο η ανάγκη να καταλάβουμε καλοκαίρι.. αυτό ήταν, αποτρελαθήκαμε. Τα πετάξαμε όλα.. Συντηρητική δεν είμαι, αντιθέτως, αλλά νομίζω ότι φέτος το γυμνό έφτασε στα επίπεδα του κιτς. Το Instagram είναι το καταλληλότερο μέσο για να διαφημίσουμε οποιοδήποτε προϊόν έξυπνα και σικάτα. 
Γυμνό από γυμνό διαφέρει. Το ζήτημα είναι, ανεξάρτητα ποιος είναι ο σκοπός μας, να δημιουργούμε όμορφες εικόνες. Και νομίζω ότι αυτό θέλουμε όλες μας.
Πηγή: hysteria.gr

ΟΧΙ ΑΛΛΟ #INSTACEPTION
Το Instaception (Instagram + inception) είναι ένα έτοιμο μακιγιάζ σε σχήμα post στη θέση ενός πραγματικού μέρους του προσώπου σου. Αυτή η ιδέα έχει ξεκινήσει από τα διάφορα apps, όπου πολύ εύκολα και σε λίγα λεπτά σου χαρίζουν ένα φανταστικό makeup look. Θέλοντας λίγο να το γενικεύσω, γιατί στην ουσία το instaception και τα συναφή, γίνονται για χαβαλέ και θα ξεχαστούν ευελπιστώ γρήφορα, όμως το σημαντικό εδώ είναι να μην συνηθίσουμε σε μία ψεύτικη εμφάνιση, ξεχνώντας τη δική μας. Ίσως, επίσης, θα έπρεπε να αναλογιστούμε γιατί αυτό να γίνεται. 
Πάντως να σας πω ότι οι πιο επιτυχημένες bloggers και instaqueens, αναδεικνύουν τον εαυτό τους χωρίς ρετούς και σοβαρές αλλαγές στις φωτογραφίες τους. Απαιτούν μάλιστα από τους φωτογράφους, οι φωτογραφίες που βγάζουν να είναι όσο το δυνατόν καθαρές και ευδιάκριτες για το κοινό.. Αυτό λέγεται ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ!
Free instagram highlight covers
Αυτά από εμένα σήμερα. 

Σας φιλώ,


8 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

  1. Το διάβασα εχω 8k φολλοουερς, και διαβάζοντάς τα συμφωνώ, δεν κανω τιποτα απο αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές!!!😍

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->