3 + 1 πράγματα που ως blogger δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο Instagram

Διάβασε επίσης

Το Instagram είναι το νέο must μέσο για κάθε Blogger. Είναι αυτό το μέσο που με όπλο την φωτογραφία μπορεί να απογειώσει ένα blogger μέσα από την δουλειά του.  Πρόσφατα στο blog μου έγραψα μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τους ακόλουθους στο Instagram λογαριασμό σου. Τώρα ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σου 3 insider tips, γιατί υπάρχουν μερικά πράγματα που απλά δεν πρέπει να κάνεις ως instagram blogger....Αυτά είναι τα 3 πιο σημαντικά για μένα.

3 things Not to do On Instagram


Πριν σου πω ποια είναι αυτά τα πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο Instagram θεωρώ δεδομένο ότι δεν έχεις και δεν πρόκειται να αποκτήσεις followers μέσω αγοράς. Με άλλα λόγια ΔΕΝ πρόκειται να αγοράσεις followers στο Instagram. Αυτό εκτός από λάθος πρακτική μπορεί να αποδειχθεί και επιζήμιο για το λογαριασμό σου. Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι αυτά που πρέπει να προσέξεις:

#1 . Μην σνομπάρεις το κείμενο που συνοδεύει την φωτογραφία. Πραγματικά, πρέπει να καταλάβεις ότι εκτός από την φωτογραφία, το κείμενο που την συνοδεύει είναι εξίσου σημαντικό. Θα πρέπει να φροντίζεις ώστε η φωτογραφία να συνοδεύεται από ένα κείμενο. Μεγάλο ή μικρό δεν έχει τόσο σημασία, αν και μερικές φορές το μεγάλο κείμενο βοηθά τους follower σου να κατανοήσουν περισσότερα πράγματα για σένα. Επίσης, είναι εξαιρετικά σημαντικό να διαβάζεις και τα κείμενα όσων φωτογραφιών σχολιάζεις. Ειδικά το δεύτερο είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Πολλοί αγνοούν τη λεζάντα και απλά γράφουν ένα σχόλιο αδιάφορο και γενικό, που ενδεχομένως να είναι και εκτός θέματος.
3 things Not to do On Instagram

#2. Μην σπαμάρεις. Και με αυτό εννοώ ότι δεν πρέπει σχολιάζεις τα ίδια αδιάφορα και γενικά σχόλια κάτω από κάθε φωτογραφία. Το να αφήνεις ένα σχόλιο τύπου "ουάου, τέλειο" κάτω από 40 φωτογραφίες άλλων instagrammer το πιο πιθανό είναι να φανείς τόσο αδιάφορος όσο και το σχόλιο σου.

#3. Μην ταγκάρεις άσχετες εταιρείες. Εννοώ ότι δεν πρέπει να κάνεις tag σε όλες τις εταιρείες που σε ενδιαφέρουν να συνεργαστείς χωρίς καν να εμφανίζεται κάποιο προϊόν τους στην φωτογραφία που δημοσιεύεις. Απλά μην το κάνεις. Σε κάνει να φαίνεσαι τουλάχιστον απελπισμένος και attention whore.


+1. Μην στέλνεις spam μηνύματα σε εταιρείες τα οποία εκτός από ανορθόγραφα είναι και αναληθή. Έχω εξηγήσει αναλυτικά στο Edit your life για το πως μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά με τις εταιρείες.  Με πολλές συμβουλές για να φτιάξεις μέχρι και το δικό σου Media Kit. Δεν είναι δυνατόν να στέλνεις σε μια εταιρεία μήνυμα που να λες ότι είσαι brand Ambassador όταν δεν είσαι. Γιατί λυπάμαι αλλά δεν είσαι brand Ambassador και τα έχω εξηγήσει αναλυτικά στο συγκεκριμένο μου άρθρο στο blog μου.


3 things Not to do On Instagram


Διάβασε επίσης: Τι είναι τέλος πάντων αυτοί οι influencers; Μήπως είσαι κι εσύ και δεν το ξέρεις;
more instagram followers

Free instagram highlight covers Να θυμάσαι: στο #edityourlifemag θα μαθαίνεις κάτι καινούριο για να κάνεις το μπλογκ σου καλύτερο και τη ζωή σου ως blogger πιο εύκολη. Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->