Ιδέες για παστέλ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Μπορεί το χρώμα των Χριστουγέννων να είναι το κόκκινο αλλά τα παστέλ φέτος κυριαρχούν στην διακόσμηση και τι καλύτερο από το να στολίσεις φέτος τα Χριστούγεννα το σπίτι με παστέλ. Εγώ βρήκα μερικές προτάσεις για να σου δώσω έμπνευση.
Christmas-pastel-deco-ideasΚαταρχάς, σε όλα τα καταστήματα διακόσμησης θα βρείτε αμέτρητες επιλογές σε παστέλ αποχρώσεις. Όμως μπορείτε να παίξετε και με λιγότερο Χριστουγεννιάτικα υλικά όπως το τούλι. Επιλέξτε λοιπόν τούλι σε παστέλ απόχρωση και κινηθείτε σε συμπληρωματικά χρώματα για τα στολίδια.

jengrenko.blogspot.com/

jengrenko.blogspot.com
Αν έχεις φλυτζανάκια παστέλ μπορείς να παίξεις διακοσμίζοντας και αυτά με μπάλες σε αντίστοιχες αποχρώσεις. 

Christmas Home deco
JenniferHayslip

Για έμπνευση πέρνα και μια βόλτα από το instagram. Με το κατάλληλο hashtag Θα βρεις χιλιάδες προτάσεις για διακόσμηση σε αποχρώσεις pastel.Πως σου φαίνεται η ιδέα να στολίσεις σε παστέλ αποχρώσεις φέτος τα Χριστούγεννα;Θέλεις να γίνεις μέρος της ομάδας μας; To #edityourlifemag είναι ανοιχτό στις συνεργασίες με νέες bloggers/vloggers είτε ξεκινούν τώρα την πορεία τους είτε μετράνε χρόνια στο χώρο.

Να θυμάσαι: στο #edityourlifemag θα μαθαίνεις κάτι καινούριο για να κάνεις το μπλογκ σου καλύτερο και τη ζωή σου ως blogger πιο εύκολη. Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

comments

Take a moment to leave a comment!