Πως περάσαμε στο Exclusive brunch party των Greek Women Bloggers

Διάβασε επίσης


Θα ευχηθώ αρχικά καλή χρονιά μιας και αυτή η ανάρτηση είναι η πρώτη του 2020 και στη συνέχεια θα μοιραστώ μαζί σου στιγμές από το Exclusive brunch party των Greek Women blogggers με αφορμή τον 1 χρόνο από την ίδρυση του δικτύου. Δε θα σου πω πολλά, θα αφήσω να μιλήσει το βίντεο που ετοιμάσαμε και παρακάτω θα διαβάσεις τις εντυπώσεις από bloggers που παρευρέθηκαν.


Αν θέλεις να στηρίξεις την προσπάθεια των Greek Women Bloggers ώστε να μπορέσουμε να οργανώσουμε ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις στο μέλλον , μοιράσου αυτό το άρθρο!






Πριν σε αφήσω να απολαύσεις τα στιγμιότυπα του πάρτι μας θέλω να ευχαριστήσω


  • τη Bioselect που ήταν χορηγός της εκδήλωσης και να σε ενημερώσω ότι 2 τυχερές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα σετ προϊόντων bioselect.

Το 1ο σετ θα κληρωθεί στο instagram για μια τυχερή αναγνώστρια του Edit your Life Magazine ενώ το 2ο σετ θα κερδίσει μία blogger-μέλος του δικτύου των Greek Women Bloggers.
Update:Ο διαγωνισμός στο instagram ξεκίνησε!!!


  •  τη Ναταλία , youtuber από το Natalie's cozyland,  που ήταν χορηγός τριών δώρων στην κοπή πίτας των Greek Women bloggers και η παρουσία της μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά, μιας και η έδρα της είναι στη Θεσσαλονίκη οπότε δεν είχε μπορέσει να παρευρεθεί στην περσινή εκδήλωση.



  • την Πολυξένη Φίλη για την πολύτιμη εθελοντική βοήθεια.





Γράφει η Ερωφίλη από το blog Ερωφίλη Πατεράκη , η αφανής ηρωίδα πίσω από τις Greek Women Bloggers που κάνει εδώ και ένα χρόνο τις καταχωρίσεις των ιστολογίων αλλά και την πρώτη επικοινωνία με τα νέα μέλη.

Στις 24 Νοεμβρίου 2019 βρέθηκα στο Exclusive Brunch Party για τον ένα χρόνο λειτουργίας του δικτύου Greek Women Bloggers. Ήταν η πρώτη συνάντηση blogger που πήγα και δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να έχω περάσει καλύτερα! Συνομίλησα με πολλές bloggers για θέματα blogging αλλά και θέματα της καθημερινότητας και ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα να γνωρίσω bloggers διαφορετικής θεματολογίας και να μάθω λίγα παραπάνω πράγματα για τις προκλήσεις αλλά και για τις χάρες του κάθε χώρου!

Ήταν πολύ ωραία εμπειρία να συναντήσω από κοντά κάποια από τα μέλη του δικτύου "Greek Women Bloggers" καθώς είναι πολλά τα blog τα οποία ξέρω ως αναγνώστρια ή λόγω της υποστήριξης που προσφέρω στο womenbloggers.gr κάνοντας τις καταχωρίσεις των ιστολογίων στο Greek Women Bloggers Directory.

Για μένα ήταν διπλή η χαρά να παρευρεθώ σε αυτή τη συνάντηση καθώς παρακολουθώ το EditYourLife Magazine από την αρχή της δημιουργίας του και η συντακτική ομάδα έχει φιλοξενήσει αρκετά άρθρα μου ως guest post. Επιτέλους, λοιπόν, είχα τη χαρά να γνωρίσω από κοντά την Κατερίνα (The KM Projects)! Δυστυχώς η Βιλλυ (Makeup your dayz) δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και φυσικά δεν χρειαζόταν να "γνωρίσω" τη Δέσποινα (Despina's studio) μιας και την ξέρω από τότε που είχα επίγνωση του κόσμου γύρω μου (#sisterlove).
Το boogie bar που μας φιλοξένησε ήταν ένας εξαιρετικός χώρος που μας επέτρεψε όχι μόνο να αλληλεπιδράσουμε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον αλλά και να πιούμε το αγαπημένο μας ρόφημα και να φάμε κάτι ξεχωριστό!

exclusive blogger party greek women bloggers
Photo by thekmprojects

Νομίζω από τις πιο όμορφες στιγμές της συνάντησης ήταν η κλήρωση των δώρων, όπου 3 τυχερές bloggers κέρδισαν ένα μοναδικό δωράκι. Ωστόσο, όλες οι παρευρισκόμενες είχαν τη χαρά να πάρουν δυο υπέροχα προϊόντα από τον επίσημο χορηγό της εκδήλωσης, BIOselect®, μία ελληνική (και μάλιστα κρητική!!) εταιρία με οργανικά προϊόντα για την καθημερινή περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας. «Με αγάπη και σεβασμό στη φύση και τα υλικά που προσφέρει η Κρητική γη, δημιουργούμε και παράγουμε τα προϊόντα BIOselect ® με συνταγές από επιλεγμένα συστατικά φυσικής προέλευσης και με υψηλό ποσοστό, σε πρώτες ύλες βιολογικής καλλιέργειας.» Το πρώτο δώρο ήταν λάδι αναζωογόνησης προσώπου με Dictamelia*, λάδι passionflower & φυσικά αιθέρια έλαια -και δεν έχει περάσει βδομάδα να μην το χρησιμοποιήσω από τότε- ενώ το δεύτερο ήταν ένα καταπληκτικό hair & body fragrance mist, ό,τι πρέπει για το χειμώνα και τις γιορτές των Χριστουγέννων καθώς το "orient spell" ταιριάζει απόλυτα με τη χειμωνιάτικη και εορταστική διάθεση!!
Ευχαριστώ από καρδιάς τη Δέσποινα και όλο το EditYourLife Magazine για τη διοργάνωση αυτής της υπέροχης συνάντησης.
Σε όλα τα μέλη του δικτύου Greek Women Bloggers εύχομαι ένα χρόνο γεμάτο αγάπη, υγεία και δημιουργία! Ευτυχισμένο το 2020!



exclusive blogger party greek women bloggers


Γράφει η Άλκηστη από το blog Little Hope Flags


Το εορταστικό brunch των Greek women bloggers ήταν απολαυστικό! Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω νέες bloggers αλλά και να συναντήσω παλιές, που ήξερα ήδη μέσα από τις σελίδες τους, να ανταλλάξουμε απόψεις για το blogging και φυσικά να...συνδεθούμε και online!

Η χορηγία από τη bioselect ήταν εξαιρετική, αφού όταν χρησιμοποιώ το hair and body fragrance mist όλοι μου λένε πόσο ωραία μυρίζει!
Εύχομαι στις Greek women bloggers και στο edit your life mag να οργανώσουν πολλές ακόμα τέτοιες συναντήσεις και κάθε χρόνο να γινόμαστε όλο και περισσότερες και καλύτερες σε αυτό που κάνουμε!


exclusive blogger party greek women bloggers

Γράφει η Γεωργία  από το blog Art and Stardust


Ήταν η ωραιότερη συνάντηση. Πέρασα υπέροχα και γνώρισα νέα μέλη της ομάδας των Greek Women Bloggers. Μιλήσαμε για πολλά θέματα που αφορούσαν κυρίως τα ιστολόγιά μας και την εξέλιξή τους καθώς επίσης και την εργασία μας. Από το Art & Stardust ευχόμαστε η ομάδα να αναπτυχθεί σε όλους τους τομείς, να πάει ακόμα καλύτερα με την νέα χρονιά και να ενώσει πολλές ακόμα ελληνίδες bloggers. Επίσης εύχομαι να γίνονται περισσότερες συναντήσεις και κάποια στιγμή να κάνουμε και σεμινάρια.
Τα δώρα που μας χάρισε η Βioselect Οfficial ήταν υπέροχα. Έχουν υπέροχη υφή και απίστευτο άρωμα. Τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε να συνεχίσουν να υποστηρίζουν το Edit Your Life Magazine και το Greek Women Bloggers!



Ευχαριστούμε από καρδιάς όλες τις bloggers που παρευρέθηκαν και ακόμα περισσότερο όσες αφιέρωσαν χρόνο για να μας γράψουν τις εντυπώσεις τους!










Σήμερα γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του δικτύου 🎂🎂🎂 #greekwomenbloggers από το @edityourlifemag . Παρέα με αγαπημένες bloggers που μας έχουν στηρίξει ενεργά μέσα στον πρώτο αυτό χρόνο καθώς και τις τυχερές που δήλωσαν συμμετοχή και κέρδισαν μια πρόσκληση στο brunch που διοργανώσαμε μιλήσαμε για τους προβληματισμούς μας σε σχέση με το blogging, αναλύσαμε ιδέες και ανταλλάξαμε απόψεις και φυσικά πήραμε δωράκι από την @bioselect.official Και κάπως έτσι αλλη μια υπέροχη Κυριακή πέρασε. . . . #BIOselect #dictamelia #cleanbeauty #greenbeauty #feelorganic #edityourblog #womenbloggersgr #womenblogger #greekblogger #womanbloggers #womanblogger #greekbloggers #womenbloggers #greekbloggerscommunity #edityourlife #edityourlifemag
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TheKMProjects (@thekmprojects) στις

Δέσποινα

2 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

  1. Αχ πόσο θα θελα να είχα έρθει κι εγώ να κάνετε και καμιά μάζωξη στη Θεσσαλονίκη βρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέλουμε πολύ, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το οργανώσουμε χωρίς βοήθεια από bloggers που είναι στη Θεσσαλονίκη.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->