Γνώρισε την Βίλλυ fitness & wellness Editor του Edit your Life Magazine

Διάβασε επίσης

Γεια σας! Είμαι η Βίλλυ (από το Παρασκευ-βίλλυ). Γράφω στο Edit your Life για θέματα διατροφής, γυμναστικής, ευ ζην, και μικρά tips και tricks για να κάνουμε τη ζωή μας λιγάκι πιο εύκολη και.. χαλαρή! Η συνεργασία μου με το περιοδικό ξεκίνησε το 2014 (πώς περνάει έτσι ο καιρός;;), και έγραφα κυρίως θέματα ομορφιάς. Η αγάπη μου για το blogging ξεκίνησε το 2011, η αγάπη μου για τη yoga το 2015 και η αγάπη μου για την υγιεινή διατροφή δεν θυμάμαι πότε ξεκίνησε, νομίζω από τότε που έμαθα να χρησιμοποιώ το πιρούνι. Και κάπως έτσι απλά προέκυψε και η στήλη fitness στο Edit your Life Magazine.




To blog μου Make up your Dayz ξεκίνησε το 2011. Γράφω κυρίως για θέματα ομορφιάς, όμως μπορεί να πετύχεις και άρθρα σχετικά με περιηγήσεις και ανακαλύψεις νέων μαγαζιών, κυρίως στην Αθήνα.

Εκτός από το blogging, τη yoga και το breathe in- breathe out, μου αρέσουν πολύ και τα ταξίδια και με την πρώτη ευκαιρία φτιάχνω τη βαλίτσα μου και φεύγω!

Οι σπουδές μου είναι λίγο διαφορετικές από αυτό το κομμάτι. Σπούδασα Συντήρηση Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων και συνέχισα κάνοντας μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Παράλληλα έκανα μαθήματα επαγγελματικού μακιγιάζ και styling. Ποιο από αυτά μου αρέσει περισσότερο; Όλα! Γι' αυτό και τα ασκώ όλα παράλληλα!

Εάν λοιπόν σε ενδιαφέρει κι εσένα ο υγιεινός τρόπος ζωής, και εάν ούτε εσένα σου φτάνουν οι 24 ώρες που έχει η μέρα, κι αν χρειάζεσαι δυνάμεις για να είσαι ο super ήρωάς σου, και εάν θέλεις μία ανάσα από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου και αν θέλεις να ενημερωθείς και για νέες κυκλοφορίες των καλλυντικών γιατί πάνω από όλα είσαι και γυναίκα τότε πέρνα μια βόλτα και από το Make up your Dayz!

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->