7 τρόποι να φορέσεις τα ρούχα σου αλλιώς

Διάβασε επίσης

Aν νομίζεις ότι τα ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου φοριούνται μόνο με έναν τρόπο κάνεις λάθος! Ήρθε η ώρα να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσεις να φορέσεις τα ρούχα σου...αλλιώς  και θα δεις ότι είναι ο πιο οικονομικός τρόπος να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου.

7 τρόποι να φορέσεις τα ρούχα σου αλλιώς
Οι fashionistas το κάνουν συχνά στις εμφανίσεις τους και τραβάνε όλα τα βλέμματα επάνω τους γιατί όχι και εσύ;  Σε αυτό το άρθρο θα πάρεις απλά μερικές ιδέες για το πώς μπορείς να δεις με άλλο μάτι  τα αγαπημένα σου κομμάτια ή ακόμη και αυτά που έχεις βαρεθεί και σκόπευες να πετάξεις.

Άφησε  την φαντασία σου ελεύθερη και μπορείς να βρεις και άλλους εναλλακτικούς  τρόπους να δημιουργήσεις μοναδικά στιλ. Πάρε μια γεύση:




1.Αν φορέσεις το κρουαζέ τοπ ή πουκάμισo  μπρος πίσω θα έχεις ένα υπέροχο έξωμο τοπ. Αν έχει και βολάν θα έχεις ακόμη πιο θηλυκή και in fashion εμφάνιση.

Αν φορέσεις το κρουαζέ τοπ ή πουκάμισo  μπρος πίσω θα έχεις ένα υπέροχο έξωμο τοπ

2.Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με το τζιν πουκάμισο για μια so hot right now streetstyle εμφάνιση. Επίσης μπορείς να φορέσεις μόνο το ένα μανίκι και το άλλο να το τυλίξεις γύρω από την μέση και να το δέσεις με την άκρη του πουκαμίσου. Μόλις απέκτησες το hot τοπ της σεζόν!

7 τρόποι να φορέσεις τα ρούχα σου αλλιώς

3.Η μακριά σου φούστα με λάστιχο στην μέση μετατρέπεται στο λεπτό σε ένα υπέροχο αεράτο καλοκαιρινό στράπλες  φόρεμα απλά φορώντας την στο ύψος του στήθους αντί στην μέση.

7 τρόποι να φορέσεις τα ρούχα σου αλλιώς

4.Αντίστοιχα η φούστα με σκίσιμο ή άνοιγμα δείχνει πολύ πιο στιλάτη αν φορεθεί σαν τοπ πάνω από ένα σορτς ή μίνι φούστα , ακόμη και πάνω από παντελόνι.

7 τρόποι να φορέσεις τα ρούχα σου αλλιώς


5.Η μόδα φέτος επιτρέπει τα φορέματα συνδυασμένα και με παντελόνια. Δες με άλλο μάτι το φλοράλ ή το εμπριμέ φόρεμα σου και αν το θεωρείς βαρετό και κλασικό από μόνο του, δοκίμασε να το φορέσεις πάνω  από το αγαπημένο σου τζιν.
Tip: Γύρισε τα ρεβέρ του τζιν σου προς τα έξω.

7 τρόποι να φορέσεις τα ρούχα σου αλλιώς


6.Το μακρύ γιλέκο που μπορεί να το φοράς μόνο στο γραφείο ή στις κάζουαλ  εμφανίσεις σου μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα super ladylike φόρεμα αρκεί να το κλείσεις φορώντας μια φαρδιά ζώνη από επάνω και πέδιλα ή γόβες. Από μέσα μπορείς να βάλεις μια μίνι φούστα με μπουστάκι ή μπλουζάκι.

7 τρόποι να φορέσεις τα ρούχα σου αλλιώς


7.Ακόμη και η τουνίκ που συνηθίζεις να φοράς μόνο στην παραλία, μπορείς να την αναβαθμίσεις αν την φορέσεις δεμένη στην μέση με ένα  σορτς ή και με το κλασικό σου παντελόνι . Μπορείς επίσης να την φορέσεις ριχτή αλλά κουμπωμένη πάνω από το παντελόνι σου και να της δώσεις glamour αέρα με ένα εντυπωσιακό κολιέ.

7 τρόποι να φορέσεις τα ρούχα σου αλλιώς

Τώρα είμαι σίγουρη ότι πριν πετάξεις κάποιο ρούχο θα το ξανασκεφτείς! Πριν βγεις για ψώνια να αγοράσεις το καινούριο κομμάτι που προστάζει η μόδα ψάξε στην ντουλάπα σου πρώτα, μπορεί να το έχεις ήδη και να μη το είχες προσέξει!


Μαργαρίτα  από το So daisy so Fashion (το ιστολόγιο καταργήθηκε)





4 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

  1. Απαντήσεις
    1. Πράγματι με εντυπωσίασαν κι εμένα οι προτάσεις της Μαργαρίτας!

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίοι συνδυασμοί ρούχων! Πολύ καλό το άρθρο και προσεγμένο, εστιασμένο στο να βρεί λύσεις και να βοηθήσει στιλιστικά με τα ρούχα υπάρχουν στην ντουλάπα του καθενός. Πολύ καλές προτάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->