5 απαραίτητα πινέλα για το μακιγάζ και η χρήση τους

Διάβασε επίσης

Είναι βασικό να έχουμε για το μακιγιάζ μας πινέλα. Μας βοηθούν να απλώνουμε καλύτερα τα προϊόντα πάνω στο δέρμα μας. Και επειδή πολλές κοπέλες που ξεκινούν τώρα να βάφονται θα αναρωτιούνται ποια πινέλα χρειάζονται, εγώ σας συγκέντρωσα τα 5 πιο βασικά.






1) Ας ξεκινήσουμε με το foundation.Όταν θέλουμε να απλώσουμε foundation στο πρόσωπο μας για να καλύψουμε τις ατέλειες χρειαζόμαστε ένα πινέλο. Εγώ σας προτείνω το Essential Foundation Brush από Real Techniques.
Είναι ένα πινέλο κατασκευασμένο για την άψογη εφαρμογή του υγρού make up ακόμη και για concealer.Απλώνει πάρα πολύ καλά το προϊόν και δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα. Διαθέτει μια υποαλλεργική συνθετική τρίχα και είναι σχεδιασμένο για να πετύχει τέλειο σχήμα. Αν είστε αρχάρια στο μακιγιάζ με αυτό το πινέλο θα διευκολυνθείτε πάρα πολύ.


2)Το δεύτερο πολύ βασικό πινέλο που χρειαζόμαστε είναι για να απλώσουμε σκιά στο κινητό μας βλέφαρο. Ένα πολύ καλό πινέλο που πραγματικά το λατρεύω είναι από Mac το 217. Αυτό το πινέλο βοηθάει για να απλώνουμε εύκολα κρεμώδεις σκιές.


3) Θα περάσω σε ένα πινέλο το οποίο είναι ξεχωριστό για μένα και
χρειάζεται να είναι στο νεσεσέρ μας. Είναι το Kabuki Brush από Too Faced και χρησιμοποιείται για τα λεγόμενα κοψίματα, δηλαδή για το contouring.Το contouring θεωρώ ότι αν όχι όλες, οι περισσότερες κοπέλες πρέπει να το κάνουν γιατί τονίζει τα ζυγωματικά μας.
Αυτό το πινέλο είναι σχεδιασμένο για να σβήσει το contour ομοιόμορφα στα ζυγωματικά μας και δίνει ένα τέλειο αποτέλεσμα. Η πτυσσόμενη κεφαλή του δίνει πλήρη έλεγχο για να προσαρμόσετε τη συγκέντρωση του προϊόντος και θα επιτρέψει προσαρμοσμένη εφαρμογή. Είναι εύχρηστο και αποδίδει καταπληκτικά.

4) Απαραίτητο για το μακιγιάζ μας φυσικά είναι το να έχουμε ένα πινέλο για ρουζ. Με το ρουζ δίνουμε χρώμα στα μάγουλα μας και τα αναδεικνύουμε περισσότερο. Ένα πολύ καλό πινέλο για ρουζ είναι το Multi Task Brush από Real Techniques.
Μ’αυτό το πινέλο μπορούμε να απλώσουμε και την πούδρα μας αλλά εγώ θεωρώ ότι αποδίδει καλύτερα για το ρουζ. Έχει λαβή από αλουμίνιο που του επιτρέπει να σταθεί όρθιο για εύκολη αποθήκευση. Τονίζει πολύ τα μάγουλα μας και διαθέτει πολύ μαλακές τρίχες. Αν είστε αρχάρια αυτό το πινέλο είναι για εσάς.

5) Το καλύτερο το άφησα για το τέλος. Το αγαπημένο μου κομμάτι
στο μακιγιάζ είναι το highlighter. Πιστεύω ότι μας δίνει άλλη όψη, μας “ζωντανεύει”. Ένα πολύ αγαπημένο μου πινέλο και το οποίο σας το προτείνω ανεπιφύλακτα είναι το Νο.197 από Mac.
Έχει μια πολλή καλή υφή και οι τρίχες που διαθέτει είναι μαλακές. Σας επιτρέπει να φτάσετε σε όλα τα σημεία που έχετε τοποθετήσει highlighter, όπως πάνω από τα ζυγωματικά, πάνω από το φρύδι, στη μύτη και στο μέτωπο, και να το απλώσετε αρμονικά.



Διαβάστε επίσης: Τι πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ της αρχάριας
αλλά και Τι πρέπει να βγει από το νεσεσέρ σου ΤΩΡΑ


Αυτά λοιπόν ήταν τα πινέλα που πιστεύω πως όλες μας είναι απαραίτητο να τα έχουμε στο νεσεσέρ μας.

Εσείς έχετε κάποιο από αυτά; 
Ποια πινέλα χρησιμοποιείτε για το μακιγιάζ σας και πιο πιστεύετε ότι είναι το πιο απαραίτητο απ'όλα;

 Αγγελική από το κανάλι Angela Gk

2 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

  1. Και πράγματι κάθε πινέλο κάνει τόσο σημαντική δουλειά και δίνει και το καλύτερο αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα καλυτερα πινέλα για το νεσεσέρ μιας κοπέλας ειναι!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->