Γιατί απολαμβάνω το γυμναστήριο

Διάβασε επίσης

Γυμναστήριο. Μια λέξη τρομακτική, μια έννοια απρόσιτη, τουλάχιστον για μένα, τουλάχιστον τα τελευταία δέκα χρόνια. Και ξαφνικά η επιφώτηση, ο φόβος, η ασθένεια, ο φόβος της ασθένειας. Δεν ξέρω γιατί τώρα, αλλά αποφάσισα να γραφτώ στο γυμναστήριο της γειτονιάς μου. 
Το γυμναστήριο



Μου πήρε αρκετά χρόνια να δρασκελίσω αυτό το κατώφλι, αλλά το αποφάσισα πριν ένα μήνα περίπου. Και τολμώ να πω ότι έχω κρατήσει σταθερές τις επισκέψεις μου, 3-4 εβδομαδιαίως. Έχω βρει και αγαπημένα ομαδικά προγράμματα. 

Είμαι τρομερά υπερήφανη με τον εαυτό μου. Έχω ήδη αρχίσει να βλέπω διαφορές στο σώμα μου. Όχι τρομερές ή μάλλον όχι τόσο εμφανείς. Αλλά πρόκειται για μικρές "κατακτήσεις". Όπως κινήσεις που δεν μπορούσα να κάνω πριν από ένα μήνα και τώρα μπορώ να τα καταφέρω. Ή προγράμματα που με δυσκόλευαν πολύ να τα παρακολουθήσω και τώρα ανυπομονώ να έρθει η μέρα που θα πάω.

Δεν με ενδιαφέρει να γίνω άμεσα μοντέλο, όμως με ενδιαφέρει να αποκτήσω μια καλή φυσική κατάσταση.

Απολαμβάνω να πηγαίνω στο γυμναστήριο, δεν το περίμενα ότι θα το έλεγα. Αλλά ναι το απολαμβάνω.


Να θυμάσαι: στο #edityourlifemag θα μαθαίνεις κάτι καινούριο για να κάνεις το μπλογκ σου καλύτερο και τη ζωή σου ως blogger πιο εύκολη. Είμαι η Κατερίνα και ελπίζω να σε βοήθησε το άρθρο μου. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για μένα εδώ.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Take a moment to leave a comment!

-->