Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2016

Γιατί απολαμβάνω το γυμναστήριο

Γυμναστήριο. Μια λέξη τρομακτική, μια έννοια απρόσιτη, τουλάχιστον για μένα, τουλάχιστον τα τελευταία δέκα χρόνια. Και ξαφνικά η επιφώτηση, ο φόβος, η ασθένεια, ο φόβος της ασθένειας. Δεν ξέρω γιατί τώρα, αλλά αποφάσισα να γραφτώ στο γυμναστήριο της γειτονιάς μου. 
Το γυμναστήριο


Μου πήρε αρκετά χρόνια να δρασκελίσω αυτό το κατώφλι, αλλά το αποφάσισα πριν ένα μήνα περίπου. Και τολμώ να πω ότι έχω κρατήσει σταθερές τις επισκέψεις μου, 3-4 εβδομαδιαίως. Έχω βρει και αγαπημένα ομαδικά προγράμματα. 

Είμαι τρομερά υπερήφανη με τον εαυτό μου. Έχω ήδη αρχίσει να βλέπω διαφορές στο σώμα μου. Όχι τρομερές ή μάλλον όχι τόσο εμφανείς. Αλλά πρόκειται για μικρές "κατακτήσεις". Όπως κινήσεις που δεν μπορούσα να κάνω πριν από ένα μήνα και τώρα μπορώ να τα καταφέρω. Ή προγράμματα που με δυσκόλευαν πολύ να τα παρακολουθήσω και τώρα ανυπομονώ να έρθει η μέρα που θα πάω.

Δεν με ενδιαφέρει να γίνω άμεσα μοντέλο, όμως με ενδιαφέρει να αποκτήσω μια καλή φυσική κατάσταση.

Απολαμβάνω να πηγαίνω στο γυμναστήριο, δεν το περίμενα ότι θα το έλεγα. Αλλά ναι το απολαμβάνω.


Τα λέμε κάθε Τρίτη, αλλά αν δεν μπορείς να με αποχωριστείς σε περιμένω στο Blog μου 

Κατερίνα από τα The KM Projects
katerina m
katerina m

Είμαστε μια ομάδα bloggers που βοηθάει άλλες bloggers να αλλάξουν το blog και τη ζωή τους προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα για τις συντάκτριές μας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν έχεις ένα λεπτό στη διάθεσή σου γράψε μας ένα σχόλιο με τη γνώμη σου!Αν έχεις λιγότερο χρόνο τότε μοιράσου αυτό το άρθρο στα social media, δε θα σου πάρει πάνω από 10 δεπτερόλεπτα!