12 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι beauty junkie

Διάβασε επίσης

Άραγε είμαι η μόνη που περιμένει το τέλος του μήνα, το οποίο σημαίνει μόνο ένα πράγμα: payday! Και αυτό σημαίνει ότι μπορώ να περιηγηθώ στις αγαπημένες μου ιστοσελίδες και φυσικά στα μαγαζιά και να παραγγείλω ή να αγοράσω όλα αυτά τα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης που σκέφτομαι και ονειρεύομαι όλο το μήνα! Είμαι η μόνη; Δε νομίζω. Όλες μας αγαπάμε τα προϊόντα ομορφιάς και περισσότερο εγώ, που ενθουσιάζομαι με την άφιξη νέων προϊόντων περιποίησης και θέλω να τα δοκιμάσω όλα!

12 signs you are a beauty addict

Έτσι, αν νομίζετε ότι δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία (μην λέτε όχι, φυσικά και είστε εξαρτημένες), διαβάστε τα παρακάτω σημάδια που δείχνουν ότι και εσείς έχετε εμμονή με τα προϊόντα ομορφιάς. Και αν κουνήσετε το κεφάλι καταφατικά σε τουλάχιστον έξι από τα δώδεκα, τότε ναι, είστε και εσείς μια από εμάς!



Πάτε στο αγαπημένο σας κατάστημα ομορφιάς για να αγοράσετε μια μάσκαρα γιατί σας έχει τελειώσει και θα φύγετε από το κατάστημα με άλλες τρεις μάσκαρα, δύο κραγιόν, ένα ρουζ, ένα νέο κονσιλερ που δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα, μια παλέτα σκιών, ένα νέο άρωμα που μόλις βγήκε και όταν το δοκιμάσατε βρήκατε ότι μυρίζει τόοοοοσο ωραία και 8 μάσκες προσώπου. Α, και ένα αφρόλουτρο που η μυρωδιά του σε ταξιδεύει στην Καραϊβική, ένα σαπούνι για το πρόσωπο και ένα scrub γιατί έρχεται καλοκαίρι και πρέπει να ετοιμάσουμε δερματάκι! Αυτά!

Σταματάτε τις γυναίκες στο δρόμο για να τις ρωτήσετε τι κραγιόν φοράνε και αμέσως σημειώνετε ποιο είναι αυτό και από ποιο οίκο. Γιατί? Επειδή το θέλετε και εσεις!

Έχετε στην ιδιοκτησία σας 462 βερνίκια νυχιών, πολλά από αυτά είναι παρόμοια ή ακριβώς στο ίδιο χρώμα και χρησιμοποιείτε μόνο 8-10.

Έχετε πολλά κραγιόν που είναι σχεδόν ίδια στην απόχρωση, με μικρές και ελάχιστες διαφορές, αλλά για εσάς, είναι εντελώς διαφορετικά.

Μπορείτε να περάσετε ώρες μέσα σε ένα κατάστημα ομορφιάς χωρίς να βαρεθείτε, δοκιμάζοντας τα πάντα προτού αποφασίσετε τι να αγοράσετε.

Είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσετε τι θέλετε να αγοράσετε όταν βρίσκεστε σε ένα κατάστημα με προϊόντα ομορφιάς. Απλά θέλετε να τα αγοράσετε όλα. Τελεία.

12 signs you are a beauty junkie

Μπορείτε να παρακολουθείτε στο YouTube διάσημες γκουρού ομορφιάς για ώρες ολόκληρες και να κρατάτε σημειώσεις προσθέτοντας νέα προϊόντα στη λίστα επιθυμιών σας. Ναι, το θέλω αυτό το κραγιόν και αν φαίνεται τέλειο στην Tati (η αγαπημένη μου youtuber) σημαίνει ότι θα φαίνεται τέλειο και σε μένα! Add to cart!

Όταν κάποιος σας ρωτά τι να σας αγοράσει για τα γενέθλιά σας / Χριστούγεννα / γιορτή κλπ, τους λέτε πάντα να προτιμούν να παίρνουν ένα δωροκουπόνι από Sephora ή Hondos ή άλλο κατάστημα για να μπορείτε να εφοδιαστείτε με τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς.

Φτιάχνετε βαλίτσα για διακοπές; Τέλεια! Το ξέρω ότι δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι να πάρετε μαζί σας. Και αυτά είναι συνήθως περισσότερα από ό, τι θα χρησιμοποιήσετε για τις διακοπές σας αλλά θέλετε να τα έχετε μαζί σας μήπως και τα χρειαστείτε (για παράδειγμα, εγώ συνήθως παίρνω μαζί μου 5-6 κραγιόν για 2-3 ημέρες), αλλά ποιος νοιάζεται; Αυτά τα κραγιόν θα ταξιδέψουν μαζί μου θες δε θες!

Πάντα ενθουσιάζεστε όταν ταξιδεύετε σε μια άλλη χώρα γιατί είναι ευκαιρία να επισκεφθείτε καταστήματα που δεν υπάρχουν στη χώρα σας (Hello Sephora Athens & Body Shop, I miss you).

♥ H wishlist σας γίνεται όλο και μεγαλύτερη....και μεγαλύτερη….και μεγαλύτερη…!

Το ράφι στο μπάνιο σας είναι υπερβολικά γεμάτο με προϊόντα περιποίησης. Μα φυσικά και πρέπει να έχω τέσσερα scrub σώματος και έντεκα κρέμες! Έχουν διαφορετικές μυρωδιές γι’ αυτό πρέπει να τα έχω όλα, εντάξει;



Είμαι ένοχη για όλα αυτά. Εσείς μπορείτε να ταυτιστείτε με αυτές τις καταστάσεις;

Γιώτα από το ιστολόγιο Pink Daisy Loves (το ιστολόγιο καταργήθηκε)

4 Σχόλια

Take a moment to leave a comment!

Δημοσίευση σχολίου

Take a moment to leave a comment!

-->